Home » Zonnepanelen » Veenendaal

Zonnepanelen op het dak in Veenendaal

De kosten voor energie blijven stijgen en ons verbruik wordt steeds hoger. Gelukkig is er een perfecte oplossing voor het verduurzamen van jouw woning in Veenendaal: zonnepanelen. En wie kan jou beter helpen dan BeGood, dé specialist voor zonnepanelen in Veenendaal!

Gevestigd in Leusden, in de regio Amersfoort, bieden wij professionele installaties uitgevoerd door onze eigen installateurs uit de regio. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw overstap naar zonne-energie soepel verloopt.

Zo bespaar je geld met zonnepanelen in Veenendaal

Met zonnepanelen wek je zelf zonne-energie op, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere wereld, maar ook bespaart op je energierekening. De voordelen zijn eindeloos: je verhoogt niet alleen de waarde van je huis, maar verlaagt ook je maandelijkse uitgaven.

 

  • Kies voor een lagere energierekening
  • Bespaar jaarlijks minstens €1400
  • Krijg meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

BeGood als energiepartner

Mag ik zonnepanelen installeren in Veenendaal?

Veenendaal, een bruisende stad met een groeiende vraag naar duurzame energie. Maar wat als je in een historisch gebied woont waar esthetiek hoog in het vaandel staat?

Maak je geen zorgen. Hoewel sommige delen van Veenendaal een beschermd stadsgezicht hebben, betekent dit niet dat je je woning niet kunt verduurzamen. Zonnepanelen zijn een integraal onderdeel geworden van het stadsbeeld, zelfs in historische gebieden.

Met meer dan 19.000 geschikte daken, waaronder waarschijnlijk die van jou, is er genoeg ruimte om te profiteren van zonne-energie. Dus, waar wacht je nog op? Zet de stap naar een duurzamere toekomst in Veenendaal met zonnepanelen!

Heb ik een vergunningen nodig voor zonnepanelen in Veenendaal?

Voor het plaatsen van zonnepanelen in Veenendaal is in de meeste gevallen geen (omgevings-)vergunning nodig. In bepaalde situaties kan echter wel een vergunning vereist zijn, bijvoorbeeld als dit niet overeenkomt met het lokale bestemmingsplan. Uw gemeente zal u hierover informeren.

Een monument of beschermd stads- of dorpspand vereist echter vrijwel altijd een vergunning. Twijfel je of een zonnepanelen vergunning nodig is? Neem dan contact op met jouw gemeente.

Vergunning voor zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Veenendaal?

Neem de controle over je eigen energierekening en investeer in zonnepanelen in Veenendaal. De volgende drie voordelen wachten op je.

 

Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

De prijzen van de energieleveranciers blijven stijgen, en het verbruik wordt hoger. Zodra u uw eigen zonne-energie wekt bent u dus niet meer afhankelijk van de energieprijzen van de leveranciers. Met gemiddeld 1640 zonuren per jaar, is Veenendaal de perfecte locatie om zonne-energie te wekken. Wat houdt u nog tegen?

De waarde van uw woning stijgt.

Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller een huis kopen met zonnepanelen. De vraag naar een woning met zonnepanelen is dus hoger dan de vraag naar een woning zonder zonnepanelen. Dit zorgt er voor dat de waarde van uw woning stijgt. Het blijkt zelfs dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% stijgt.

Persoonlijke en kwalitatieve service

Veel gemeenten hebben de doelstelling om hun gemeente duurzaam te maken. Om die reden stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen. Daarom ontvangt u de 21% BTW terug van de aanschafwaarde na het aanschaffen van zonnepanelen. Daarnaast bespaard u ook nog eens direct een maandelijks bedrag!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Zonnepanelen op het dak van BeGood

Hoe populair zijn zonnepanelen in Veenendaal?

Al 3.600 woningeigenaren in Veenendaal hebben zonnepanelen laten installeren op hun dak. Er zijn nog ruim 9.000 daken geschikt, waaronder waarschijnlijk die van u!

BeGood plaatst niet enkel zonnepanelen in Veenendaal; wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen Utrecht,  Zonnepanelen Amersfoort, Zonnepanelen Elst, Zonnepanelen Soest, Zonnepanelen Nieuwegein en Zonnepanelen in Woerden.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Veenendaal

De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Vaak worden de panelen geïnstalleerd op daken richting het zuiden.

Voordat wij beginnen met de installatie maken wij eerst graag kennis om uw wensen en behoeftes te achterhalen.

Na de technische schouw, waar we bij uw woning langs komen, hebben wij een goed beeld van de situatie. Met moderne programma’s tekenen wij vanaf een afstand de panelen in op uw woning. Zo schatten wij in hoeveel panelen er nodig zijn om uw energieverbruik te dekken.

Op basis van de op afstand ingetekende panelen maken wij een offerte voor u op. Iedere situatie is anders en daarom zoeken wij altijd naar een passende oplossing!

Binnen een uur zijn wij bij u
Zonnepanelen voorbereidend werk

Krijg ik een subsidie voor zonnepanelen in Veenendaal?

Op dit moment is er geen landelijke subsidie meer als je zonnepanelen wilt installeren. Gelukkig zijn er nog wel financiële regelingen die het verduurzamen van je woning aantrekkelijk maken. Zo betaal je geen btw meer over de aanschaf van je zonnepanelen. Hiermee bespaar je dus 21 procent van de kosten.

Ook kun je de zelfgeproduceerde energie leveren aan een elektriciteitsnet. Deze geleverde energie kun je vervolgens wegstrepen tegen je eigen verbruik. Deze gunstige salderingsregeling geldt waarschijnlijk tot 2025.

Je kunt ook geld lenen om zonnepanelen aan te schaffen. Dit doe je via de Energiebespaarlening. Meer info nodig? Neem contact met ons op!

Over ons.

De gemeente Veenendaal heeft als doelstelling om in 2035 energieneutraal te zijn. Voor dit ambitieuze doel heeft de gemeente hulp nodig van alle inwoners van Veenendaal, dus ook die van u!

Wij, BeGood, kunnen u daarbij helpen! Wij zijn al ruim drie jaar gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. En hoe fijn is het als u zelf zonne-energie kan wekken met zonnepanelen in Veenendaal?

Daarnaast heeft het ook nog eens voordelen voor u! Een voordeel daarvan is het verduurzamen van uw woning in Veenendaal. Doordat wij een persoonlijke legplan maken houden wij rekening met uw persoonlijke situatie en uw wensen en behoeftes.

Tijdens een adviesgesprek bespreken wij deze dingen zodat wij u een geschikt advies kunnen geven over de zonnepanelen. Neem gerust contact op voor eventuele vragen en extra informatie!

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben