Home » Zonnepanelen » Utrecht » Kanaleneiland

Zonnepanelen Kanaleneiland

Zonnepanelen zijn de oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Kanaleneiland, Utrecht. In 2018 is het Groenstructuurplan van start gegaan waarin de plannen staan om de gemeente Utrecht groen te maken.

Uw woning verduurzamen is een stap in de goede richting. De kosten van energie blijft stijgen, en het verbruik wordt hoger. Een goede oplossing hiervoor zijn zonnepanelen.

 

Geld besparen met zonnepanelen in Kanaleneiland

Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, vormt Utrecht de ideale plek voor het plaatsen van zonnepanelen.

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

BeGood als energiepartner

Over ons.

BeGood kan u hierbij helpen! Wij zijn dé specialist in het installeren van zonnepanelen. Elke woning is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Tijdens een adviesgesprek bespreken we deze wensen, behoeftes en de verschillende opties voor de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dakdelen het meest geschikt zijn. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk legplan. Zodat uw woning bijdraagt aan het milieu en tegelijkertijd ook u voordelen heeft! Heeft u vragen of wilt u extra informatie, neem dat gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Kanaleneiland?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Met ruim 1.000 zonuren in het afgelopen jaar, is Utrecht de perfecte locatie voor zonnepanelen. Door de installatie hiervan gebruikt u uw eigen zonnestroom. Naast dat het leuk is, is het ook nog eens goed voor uw portemonnee. Gemiddeld verdien je in Utrecht met zonnepanelen €.1.100- per jaar. Zo weet u precies waar u maandelijks aan toe bent en bent u niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

Een aanzienlijk lagere rekening

De waarde van uw woning stijgt zodra u zonnepanelen laat installeren. Onderzoek toont aan dat een woning met wel 2,56% stijgt op de woningwaarde. Dit komt omdat de vraag naar een huis met zonnepanelen hoger is dan zonder zonnepanelen. Daarnaast bespaard u ook nog eens direct een maandelijks bedrag.

Persoonlijke en kwalitatieve service

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen en het duurzaam maken van huizen. Op dit moment ontvangt u dan ook na het aanschaffen van zonnepanelen in Utrecht, de volledige 21% BTW terug van de aanschafwaarde. Extra reden waarom u nu zonnepanelen moet laten installeren in Utrecht!

Hoe populair zijn zonnepanelen in de gemeente Utrecht?

Zonnepanelen in Utrecht en Kanaleneiland worden steeds populairder. Al bijna 20.000 koopwoningen hebben al zonnepanelen en 32.500 daken zijn nog geschikt. Waarschijnlijk ook die van u! Waar wacht u nog op?

Bij BeGood kunt u ook terecht voor Zonnepanelen Veenendaal,  Zonnepanelen Amersfoort, Zonnepanelen Elst, Zonnepanelen Soest, Zonnepanelen Woerden en Zonnepanelen Nieuwegein.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Om te bepalen hoeveel zonnepanelen er mogelijk zijn en welk systeem het meest geschikt is, komen wij bij u langs op locatie.

De positie van uw woning bepaald wat de meest geschikte delen van uw dak zijn om zonnepanelen te plaatsen. Vaak is dit op het zuiden. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Door met geavanceerde programma’s te werken kunnen wij de panelen op afstand intekenen. Zo schatten wij in hoeveel panelen u nodig heeft om uw energieverbruik te dekken.

Op basis van deze op afstand ingetekende offerte stellen wij een offerte voor u op. Vervolgens komen wij tijdens de technische schouw bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Onze missie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.
Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.
Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.
Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.
De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!
Vergunning voor zonnepanelen

Vergunningen nodig voor zonnepanelen?

Voor het plaatsen van zonnepanelen in de wijk Kanaleneiland is in de meeste gevallen geen (omgevings-)vergunning nodig. In bepaalde situaties kan echter wel een vergunning vereist zijn, bijvoorbeeld als dit niet overeenkomt met het lokale bestemmingsplan. Gemeente Utrecht zal u hierover informeren.

Een monument of beschermd stads- of dorpspand vereist echter vrijwel altijd een vergunning. Twijfel je of een zonnepanelen vergunning nodig is? Neem dan contact op met jouw gemeente.

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt
De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.