Home » Zonnepanelen » Soest

Zonnepanelen Soest

Zonnepanelen zijn een perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Soest. BeGood biedt een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Geld besparen met zonnepanelen

Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, is Soest de ideale plek voor het plaatsen van zonnepanelen.

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Wat levert het op?

BeGood Zonnepanelen

Over ons.

Soest, een dorp aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Waar u wandelt of fietst door de bossen, heide en/of duinen.

Een groene plek, die langzamer steeds duurzamer wordt. Zo heeft de gemeente Soest als doelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Nu vraagt u zich vast af wat dat precies inhoudt? CO2 neutraal betekend dat er evenveel CO2 wordt uitgestoten als dat het wordt opgenomen.

Een manier om hier de gemeente een handje bij te helpen is zonnepanelen laten installeren op uw dak. Wij, BeGood helpen u daar graag mee. Wij vinden het erg belangrijk dat de zonnepanelen bij u passen en dat ze ook doen wat u van ze verwacht. Daarom spreken wij elkaar altijd een paar keer voordat we beginnen met het installeren van de zonneschermen.

Tijdens deze gesprekken bespreken wij uw wensen en behoeftes, en gebaseerd hierop ontwerpen wij een persoonlijk legplan voor u. Voor vragen en/of advies kunt u ons altijd bereiken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Soest?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Zonnepanelen zijn een van de beste beleggingen die je kunt doen. Het koopbedrag is gemiddeld binnen drie tot vier jaar terugverdiend.

De waarde van uw woning stijgt.

De stroom die zonnepanelen opwekken is een stuk duurzamer én goedkoper dan die van je huidige energieleverancier. Hoeveel scheelt dit? Minstens €1400 op jaarbasis. Wellicht nog meer, doe vooral de proefberekening!

U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

Onze klanten zien BeGood niet als verkoper, maar als serviceprovider. We leveren zonnepanelen, maar zijn de komende jaren vooral jouw persoonlijke partner op het gebied van groene stroom. Vragen, hulp nodig of behoefte aan advies? We zijn on speed dial en staan tot je beschikking!

Installateur van zonnepanelen in Soest

Hoe populair zijn zonnepanelen in Soest?

Met al 2693 koopwoningen met zonnepanelen in Soest is de gemeente al aardig goed op weg. Er zijn nog 6334 daken van koopwoningen geschikt, waaronder misschien die van u?

Wij zijn ook actief in en de volgende plaatsen: UtrechtAmersfoort, Veenendaal, Elst, Zeist en Nieuwegein

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Soest

In Soest heb je op sommige plekken een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit komt omdat zij een ‘beschermd dorpsgezicht’ hebben. In andere woorden mag er dan niet zomaar zonnepanelen geplaatst worden. Woont u bijvoorbeeld in een monumentaal pand of in de buurt van de Oude Kerk? Dan is het handig dat u eerst met de gemeente contact opneemt over het plaatsen van de zonnepanelen. Voor de rest van de gemeente Soest geldt geen beschermd dorpsgezicht. Dit betekend dat u zonder vergunning zonnepanelen kan laten plaatsen. Zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Rieten daken zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

BeGood Zonnepanelen geplaatst

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Vergunning voor zonnepanelen

Vergunningen nodig voor zonnepanelen in Soest?

Voor het plaatsen van zonnepanelen in Soest is in de meeste gevallen geen (omgevings-)vergunning nodig. In bepaalde situaties kan echter wel een vergunning vereist zijn, bijvoorbeeld als dit niet overeenkomt met het lokale bestemmingsplan. Uw gemeente zal u hierover informeren.

Een monument of beschermd stads- of dorpspand vereist echter vrijwel altijd een vergunning. Twijfel je of een zonnepanelen vergunning nodig is? Neem dan contact op met jouw gemeente.

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben