Home » Zonnepanelen » Serie Geschakeld

Pakket Serie

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Ook geld besparen met zelf opgewekte groene energie? Ontvang een persoonlijk legplan op maat.

Serie geschakelde zonnepanelen

Elke daksituatie is uniek. Door te kiezen voor het juiste systeem haal jij optimaal rendement uit je zonnepanelen. Met serie geschakelde zonnepanelen profiteer je van:

  • Lagere aanschafkosten;
  • Minder warmteverlies door hogere spanning;
  • Een lagere energierekening.

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Wat is een serie schakeling?

Wanneer de zonnepanelen serie geschakeld staan, houdt dit in dat de panelen met elkaar verbonden zijn in een reeks, waarbij de positieve pool van het ene paneel verbonden is met de negatieve pool van het volgende paneel. Op deze manier worden de spanningen van de panelen opgeteld. Dit is te vergelijken met kerstverlichting. Op deze manier worden de spanningen van de panelen opgeteld.

Een serie geschakeld systeem is perfect voor een installatie waarbij alle panelen op één dakvlak worden geplaatst. In de ideale situatie is het dakvlak hierbij zo veel mogelijk gelegen op het zuiden, de gehele dag in de zon liggen en zo een hoog rendement behalen.

zonnepanelen serie geschakeld

De voordelen van serieel geschakelde zonnepanelen

Lager in aanschaf kosten.

Doordat er één omvormer in de woning gemonteerd wordt, zijn de kosten lager dan van een parallel geschakeld systeem.

Betrouwbare modules.

De omvormers zijn erg sterk en betrouwbaar. Met een juiste omvormer zal de installatie jarenlang werken zonder zorgen.

Een duidelijke app voor monitoring.

De app die bij het systeem hoort is erg duidelijk en overzichtelijk. Wij zullen de app samen met u installeren op uw telefoon of tablet. Hierna kan u de opbrengst van de panelen zelf monitoren en ziet u direct hoeveel u bespaart.

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Serie pakket

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Parallel Pakket

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Wat is ons advies?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen we graag met u in contact. Met uw adres, verbruik en behoeften kunnen wij op afstand een legplan voor u opstellen waarbij wij direct kunnen bepalen welk van de systemen het meest efficiënt is voor uw woning. Bent u benieuwd hoeveel panelen er op uw woning passen? Klik op de knop hier beneden en maak een vrijblijvende belafspraak.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!