Home » Zonnepanelen » Nieuwegein

Zonnepanelen Nieuwegein

Zonnepanelen zijn een perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Nieuwegein. BeGood biedt een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Geld besparen met zonnepanelen

Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, vormt Nieuwegein de ideale plek voor het plaatsen van zonnepanelen.

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie

BeGood Zonnepanelen

Over ons.

Nieuwegein is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente is gelegen aan de rivier de lek, en met veel parken en bomen is het een echte groene gemeente. De gemeente Nieuwegein vindt duurzaamheid ook erg belangrijk. De doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn draagt hier aan bij. Iets wat daarbij kan helpen is het zelf wekken van energie. En laten wij daar net gespecialiseerd in zijn!

Door zonnepanelen te laten installeren wekt u uw eigen energie op, helpt u de gemeente en bespaart u tegelijkertijd op kosten. Ideaal toch? Wij vinden het belangrijk dat de zonnepanelen aan uw wensen voldoen. Daarom doen wij altijd eerst een kennismakinggesprek en bekijken wij uw huis. Pas daarna gaan wij aan de slag met het opstellen van een persoonlijk legplan. Bij ons kan u ervan uitgaan dat alle producten efficiënt, duurzaam en van kwaliteit zijn. Zo heeft u zelfs met een dikke wolk en regen nog rendement.

Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein of wilt u extra informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Nieuwegein?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Een rendabele investering

Zonnepanelen zijn een van de beste beleggingen die je kunt doen. Het koopbedrag is gemiddeld binnen drie tot vier jaar terugverdiend.

Een aanzienlijk lagere rekening

De stroom die zonnepanelen opwekken is een stuk duurzamer én goedkoper dan die van je huidige energieleverancier. Hoeveel scheelt dit? Minstens €1400 op jaarbasis. Wellicht nog meer, doe vooral de proefberekening!

Persoonlijke en kwalitatieve service

Onze klanten zien BeGood niet als verkoper, maar als serviceprovider. We leveren zonnepanelen, maar zijn de komende jaren vooral jouw persoonlijke partner op het gebied van groene stroom. Vragen, hulp nodig of behoefte aan advies? We zijn on speed dial en staan tot je beschikking!

Installateur van BeGood met zonnepanelen in nieuwegein

Hoe populair zijn zonnepanelen in Nieuwegein?

In Nieuwegein hebben al ruim 3.700 koopwoningen zonnepanelen op hun dak. Met bijna 3x het dubbele aantal geschikte daken en gemiddeld 1.000 zonuren per jaar, is Nieuwegein perfect om zonnepanelen te laten installeren.

Wij plaatsen niet enkel zonnepanelen in Nieuwegein, maar zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen Utrecht,  Zonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanelen Veenendaal en Zonnepanelen Elst.

Opties voor het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein

Bijna elke woning komt in aanmerking voor zonnepanelen. Om te bepalen hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden en welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. We maken gebruik van geavanceerde programma’s waarmee we de panelen op uw woning kunnen projecteren. Zo kunnen we nauwkeurig inschatten hoeveel panelen er nodig zijn om in uw energiebehoefte te voorzien.

Afhankelijk van de ligging van uw woning plaatsen wij de zonnepanelen op de meest geschikte delen van uw dak, meestal op het zuiden, westen of oosten. Op basis van de op afstand gemaakte projectie stellen wij een offerte voor u op.

Tijdens onze technische inspectie komen we bij u thuis om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen zowel op platte daken als op pannendaken worden geïnstalleerd. Voor iedere situatie hebben we een passende oplossing.

Zonnepanelen op het dak nieuwegein
Vergunning voor zonnepanelen

Vergunning nodig voor zonnepanelen in Nieuwegein?

Over het algemeen is het niet vereist om een (omgevings-)vergunning aan te vragen voor de installatie van zonnepanelen in Nieuwegein. Er zijn echter situaties waarin een vergunning wel noodzakelijk kan zijn, bijvoorbeeld als dit niet in lijn is met het lokale bestemmingsplan. Uw gemeente zal u hierover informeren.

Een monument of beschermd stads- of dorpspand vereist echter vrijwel altijd een vergunning. Twijfel je of een zonnepanelen vergunning nodig is? Neem dan contact op met jouw gemeente.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben