Home » Zonnepanelen » Elst

Zonnepanelen in Elst

De energiekosten blijven stijgen, terwijl het energieverbruik toeneemt. Zorgt dit bij jou ook voor zorgen? Investeer in een toekomst waarin hoge energiekosten geen rol meer spelen door je woning te verduurzamen. Met zonnepanelen zet jij een stap richting een groenere toekomst én blijf je de stijgende kosten een stap voor.

BeGood biedt een professionele installatie van zonnepanelen in Elst, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio. Een huishouden in Elst bespaart jaarlijks minstens €1.400 op de energierekening.  Niet alleen goed voor jouw portemonnee, je draagt ook je steentje bij aan een duurzame gemeente! Help jij ook mee aan een klimaatneutraal Overbetuwe in 2030?

Zo bespaar je geld met zonnepanelen in Elst

In de gemeente Elst staat duurzaamheid hoog op de agenda. Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, vormt Elst de uitgelezen plek voor het plaatsen van zonnepanelen. Laat het besparen op de energierekening maar beginnen!

  • Kies voor een lagere energierekening
  • Krijg meer grip op je eigen verbruik
  • Bespaar minstens €1400 per jaar

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Zonnepanelen plaatsen in Elst

Mag ik zonnepanelen installeren in Elst?

Elst, het grootste dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe tussen Arnhem en Nijmegen, streeft ernaar in 2030 klimaatneutraal te zijn.

U kunt bijdragen aan het behalen van deze doelstelling. Hiermee helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook op uw energiekosten. Een win-winsituatie voor zowel het milieu als uw portemonnee!

BeGood zorgt ervoor dat de installatie perfect aansluit op uw wensen. We beginnen altijd met een gesprek om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en welk systeem en dak het beste passen. Vervolgens maken we een persoonlijk legplan. Onze producten zijn efficiënt, duurzaam en van topkwaliteit, zodat u zelfs op bewolkte dagen rendement behaalt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen in Elst? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Elst?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Onafhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonnestroom op. Naast dat dit goed is voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. De energie prijzen stijgen de pan uit, en het toenemende verbruik helpt ook niet echt mee. Zodra u uw eigen zonne-energie wekt bent u niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers, bespaard u maandelijks een bedrag en krijgt ook nog eens geld terug. Ideaal!

De waarde van uw woning stijgt.

Door het populairder worden van zonnepanelen, neemt de vraag naar huizen met zonnepanelen toe. De waarde van uw woning stijgt dus ook zodra u zonnepanelen laat plaatsen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% in waarde stijgt. Best een leuk bedrag als u er zo over nadenkt!

U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

Nederland is steeds meer bezig met het milieu en het duurzaam maken van ons leefomgeving. Door zonnepanelen te plaatsen op uw woning, draagt u daar een steentje aan bij. Om dit te stimuleren ontvangt u de 21% BTW terug van de aanschafwaarde na het aanschaffen van de zonnepanelen.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Elst

Ieder dak is anders. De installatie van je zonnepanelen is daarom afhankelijk van de positie van je woning. Vaak zijn de meest geschikte delen van het dak gericht op het zuiden, westen of oosten.

Wij vinden het belangrijk dat voordat wij beginnen met de installatie, het duidelijk is wat de situatie is. Wij bespreken daarom eerst uw wensen en behoeftes, en komen wij een keer langs om de kabelroutes te bekijken en uw dak na te meten. Zodra dit allemaal helder is beginnen wij met het opstellen van een persoonlijk zonnepanelen legplan.

Met deze informatie kunnen wij advies geven over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn.

In Elst zijn er nog genoeg geschikte koopwoningen zonder zonnepanelen. U hoeft geen vergunningen aan te vragen als u in Elst woont. Die zonnepanelen zitten er dus zo op! 

Installatie van zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak van BeGood

Hoe populair zijn zonnepanelen in Elst?

Met gemiddeld 1.000 zonuren per jaar, is Elst de perfecte locatie om zonne-energie te wekken. Al 1.700 koopwoningen gingen u voor. Er zijn nog 4.600 daken geschikt voor zonnepanelen, waaronder waarschijnlijk ook die van u!

Wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen UtrechtZonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanalen Veenendaal, Soest, Woerden en Zonnepanelen Nieuwegein

Vergunning voor zonnepanelen in Elst

Doorgaans is het niet nodig om een (omgevings-)vergunning aan te vragen voor de installatie van zonnepanelen in Elst. Er kunnen echter uitzonderingen zijn, zoals wanneer dit niet in overeenstemming is met het lokale bestemmingsplan. Uw gemeente zal u hierover op de hoogte brengen.

Een monument of beschermd stads- of dorpspand vereist echter vrijwel altijd een vergunning. Twijfel je of een zonnepanelen vergunning nodig is? Neem dan contact op met jouw gemeente.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen in Elst

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben