Home » Zonnepanelen » Bunschoten Spakenburg

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

Uiterlijk in 2050 wil de gemeente Bunschoten energieneutraal zijn, er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt.

Zonnepanelen op daken helpen mee aan het groener maken van Buschoten en het verduurzamen van uw woning. BeGood biedt een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Geld besparen met zonnepanelen

Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, is Bunschoten de uitgelezen plek voor het plaatsen van zonnepanelen;

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Wat levert het op?

Maak kennis met BeGood.

BeGood is al ruim drie jaar gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij voeren jaarlijks ruim 800 installaties uit, voornamelijk in regio Amersfoort.

Als dé expert in zonnepaneelinstallaties begrijpen we dat elke woning en iedere behoefte uniek is. Om deze reden maken wij een persoonlijk legplan voor uw woning.

Tijdens een adviesgesprek verkennen we samen uw wensen, behoeften en hoeveel zonnepanelen, welk systeem en welke dakdelen het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Voor vragen of aanvullende informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen graag om het meest geschikte systeem voor uw woning samen te stellen en installeren.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bunschoten – Spakenburg?

Neem controle over uw energietoekomst door te investeren in uw eigen energiesysteem. Met zonnepanelen in Bunschoten geniet u van drie zekerheden.

Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Momenteel stijgen de prijzen enorm, waardoor u niet weet hoeveel u zal betalen in uw volgende contract. Door de installatie van zonnepanelen weet u precies waar u maandelijks aan toe bent. Zo heeft u maandelijkse financiële zekerheid en bent u niet langer afhankelijk van energieleveranciers. Een geruststellende gedachte, maar ook financieel voordelig.

De waarde van uw woning stijgt.

Verhoog de waarde van uw woning met de installatie van zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen laat installeren op uw woning, zal de waarde van uw woning stijgen. Met verduurzaming door middel van zonnepanelen bespaard u direct een maandelijks bedrag en stijgt de waarde van uw woning mee.

U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

De overheid stimuleert de verduurzaming van woningen en aanschaf van zonnepanelen. Wanneer u de zonnepanelen aanschaft, krijgt u achteraf de volledige btw terug van de aanschafwaarde. Een extra stimulans om nu te kiezen voor de installatie van zonnepanelen in Bunschoten!

Zonnepanelen plaatsen in Bunschoten

BeGood Zonnepanelen

Hoe populair zijn zonnepanelen in Bunschoten?

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg steeds populairder geworden.  Er zijn echter nog genoeg geschikte daken, waaronder waarschijnlijk die van u.

Woont u niet in Bunschoten, maar bent u wel geintresseerd in zonnepanelen? BeGood legt ook zonnepanelen aan in de volgende regio:

Zonnepanelen Utrecht, Zonnepanelen Elst, Zonnepanelen Veenendaal, Zonnepanelen amersfoort, Woerden, Zeist of Nieuwegein

BeGood Zonnepanelen

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Bunschoten

Afhankelijk van de positie van uw woning kunnen wij de zonnepanelen plaatsen op de meest geschikte delen van uw dak. Vaak is dit op het zuiden, westen of oosten.

Op vrijwel iedere woning kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Om te achterhalen hoeveel panelen er mogelijk zijn, of welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie.

Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Met onze geavanceerde software tekenen we de panelen op afstand in, waardoor we een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat nodig is om uw energieverbruik te dekken. Op basis van de op afstand ingetekende offerte maken wij de offerte voor uw op.

Tijdens onze technische schouw komen we bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Een duurzame toekomst

Keuzepakketten voor Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Parallel Pakket

Van het merk: Enphase

Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.
Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.
Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.
Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.
De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

De impact van

De huizen van de toekomst zijn voor een groot deel zelfvoorzienend. Dit is geen sciencefiction, maar de nieuwe werkelijkheid. Het team van BeGood heeft een heldere missie: Nederlandse huishoudens voorzien van een totaalpakket met de meest duurzame oplossingen. Wat betekent dit voor u? Dat u niet vijf verschillende offertes hoeft op te vragen bij meerdere bedrijven. Bij BeGood krijgt u alles. Heeft u in de toekomst vragen? Dan hoeft u maar bij één partij te zijn. Makkelijk aan te vragen, simpel te beheren. Duurzame huizen voor een betere wereld.

4,7

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie

Deze klanten gingen u al voor

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben