Home » Zonnepanelen » Bunschoten Spakenburg

Zonnepanelen op je dak in Bunschoten-Spakenburg

De energiekosten blijven stijgen, terwijl het energieverbruik toeneemt. Zorgt dit bij jou ook voor zorgen? Investeer in een toekomst waarin hoge energiekosten geen rol meer spelen door je woning te verduurzamen. Met zonnepanelen zet jij een stap richting een groenere toekomst én blijf je de stijgende kosten een stap voor.

Uiterlijk in 2050 wil de gemeente Bunschoten energieneutraal zijn, waarbij er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Zonnepanelen op daken helpen mee aan het groener maken van Buschoten en het verduurzamen van uw woning.

BeGood, gevestigd in Leusden, helpt je bij een professionele installatie van je zonnepanelen in Bunschoten. Persoonlijk en snel, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Zo bespaar je geld met zonnepanelen in Bunschoten

Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, is Bunschoten de uitgelezen plek voor het plaatsen van zonnepanelen; Al honderden woningeigenaren in Bunschoten Spakenburg gingen je voor en besparen jaarlijks minstens 1440 euro op hun energierekening. Wil jij dat ook?

  • Kies voor een lagere energierekening
  • Krijg meer grip op je eigen verbruik
  • Bespaar minstens €1400 per jaar

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Bunschoten – Spakenburg?

Neem controle over uw energietoekomst door te investeren in uw eigen energiesysteem. Met zonnepanelen in Bunschoten geniet u van drie zekerheden.

Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Momenteel stijgen de prijzen enorm, waardoor u niet weet hoeveel u zal betalen in uw volgende contract. Door de installatie van zonnepanelen weet u precies waar u maandelijks aan toe bent. Zo heeft u maandelijkse financiële zekerheid en bent u niet langer afhankelijk van energieleveranciers. Een geruststellende gedachte, maar ook financieel voordelig.

De waarde van uw woning stijgt.

Verhoog de waarde van uw woning met de installatie van zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen laat installeren op uw woning, zal de waarde van uw woning stijgen. Met verduurzaming door middel van zonnepanelen bespaard u direct een maandelijks bedrag en stijgt de waarde van uw woning mee.

U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

De overheid stimuleert de verduurzaming van woningen en aanschaf van zonnepanelen. Wanneer u de zonnepanelen aanschaft, krijgt u achteraf de volledige btw terug van de aanschafwaarde. Een extra stimulans om nu te kiezen voor de installatie van zonnepanelen in Bunschoten!

BeGood Zonnepanelen

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Bunschoten

Afhankelijk van de positie van uw woning kunnen wij de zonnepanelen plaatsen op de meest geschikte delen van uw dak. Vaak is dit op het zuiden, westen of oosten.

Op vrijwel iedere woning kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Om te achterhalen hoeveel panelen er mogelijk zijn, of welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie.

Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Met onze geavanceerde software tekenen we de panelen op afstand in, waardoor we een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat nodig is om uw energieverbruik te dekken. Op basis van de op afstand ingetekende offerte maken wij de offerte voor uw op.

Tijdens onze technische schouw komen we bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Een duurzame toekomst
Zonnepanelen plaatsen in Bunschoten

BeGood Zonnepanelen

Hoe populair zijn zonnepanelen in Bunschoten?

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg steeds populairder geworden.  Er zijn echter nog genoeg geschikte daken, waaronder waarschijnlijk die van u.

Woont u niet in Bunschoten, maar bent u wel geintresseerd in zonnepanelen? BeGood legt ook zonnepanelen aan in de volgende regio:

Zonnepanelen Utrecht, Zonnepanelen Elst, Zonnepanelen Veenendaal, Zonnepanelen amersfoort, Woerden, Zeist of Nieuwegein

Keuzepakketten voor Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Parallel Pakket

Van het merk: Enphase

Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

De impact van

De huizen van de toekomst zijn voor een groot deel zelfvoorzienend. Dit is geen sciencefiction, maar de nieuwe werkelijkheid. Het team van BeGood heeft een heldere missie: Nederlandse huishoudens voorzien van een totaalpakket met de meest duurzame oplossingen. Wat betekent dit voor u? Dat u niet vijf verschillende offertes hoeft op te vragen bij meerdere bedrijven. Bij BeGood krijgt u alles. Heeft u in de toekomst vragen? Dan hoeft u maar bij één partij te zijn. Makkelijk aan te vragen, simpel te beheren. Duurzame huizen voor een betere wereld.

4,7

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie
Wat levert het op?

Maak kennis met BeGood.

BeGood is al ruim drie jaar gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij voeren jaarlijks ruim 800 installaties uit, voornamelijk in regio Amersfoort.

Als dé expert in zonnepaneelinstallaties begrijpen we dat elke woning en iedere behoefte uniek is. Om deze reden maken wij een persoonlijk legplan voor uw woning.

Tijdens een adviesgesprek verkennen we samen uw wensen, behoeften en hoeveel zonnepanelen, welk systeem en welke dakdelen het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Voor vragen of aanvullende informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen graag om het meest geschikte systeem voor uw woning samen te stellen en installeren.

Deze klanten gingen u al voor

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.