Home » Zonnepanelen

Slim energiebeheer en een lagere rekening met rendabele zonnepanelen

Kies voor een toekomst waar hoge energiekosten geen rol meer spelen. Zonnepanelen leveren je rechtstreeks geld op. Je hebt je eigen verbruik in handen en draagt bij aan een groener milieu. Minder zorgen en een lagere rekening. Wie zegt daar ‘nee’ tegen?

BeGood biedt een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Geld besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak: niet alleen een milieubewuste keuze, het levert dankzij de vele zonuren in nederland ook jaarlijks aanzienlijke besparingen op. 

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

De onvoorspelbaarheid van energieprijzen

Niemand weet wat er in de toekomst met de energierekening gaat gebeuren. Moeten we nog meer betalen? Of krijgen gas en stroom ooit weer een normale prijs? De energieprijzen zijn een hoofdpijndossier waar niemand blij van wordt. We betalen met z’n allen te veel en daarnaast wordt het milieu er niet beter op. Het is tijd voor alternatieven.

Té hoge energie rekening

Geen overzicht in je besparing

Geen kennis over zonnepanelen

Verbruik in eigen beheer met BeGood Zonnepanelen

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Een rendabele investering

Zonnepanelen zijn een van de beste beleggingen die je kunt doen. Het koopbedrag is gemiddeld binnen drie tot vier jaar terugverdiend.

De waarde van uw woning stijgt ook mee wanneer u zonnepanelen laat plaatsen. Uit onderzoek blijkt dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% in waarde stijgt. Best een leuk bedrag als u er zo over nadenkt!

Een aanzienlijk lagere rekening

De energie prijzen stijgen de pan uit, en het toenemende verbruik helpt ook niet echt mee. Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonnestroom op: een stuk duurzamer én goedkoper dan die van je huidige energieleverancier. Hoeveel scheelt dit? Minstens €1400 op jaarbasis. Ideaal!

Persoonlijke en kwalitatieve service

Onze klanten zien BeGood niet als verkoper, maar als serviceprovider. We leveren zonnepanelen, maar zijn de komende jaren vooral jouw persoonlijke partner op het gebied van groene stroom. Vragen, hulp nodig of behoefte aan advies? We zijn on speed dial en staan tot je beschikking!

Een duurzame toekomst

Een duurzame toekomst zonder zorgen en met vrijheid

Hoe fijn is het om te weten dat je over twee maanden weer grip hebt op je energierekening? De kopzorgen over stijgende gasprijzen zijn weg. Je woont in een huis dat op een duurzame wijze stroom produceert en verbruikt. Met als resultaat een schoon milieu en een vollere portemonnee. Wat wil je nog meer?

Subsidie op zonnepanelen

Zonnepanelen: de voordelen zijn talrijk. Denk aan een lagere energierekening, verminderde ecologische voetafdruk en een hogere woningwaarde.

Echter kunnen de initiële kosten een drempel vormen. Subsidies voor zonnepanelen zijn in het leven geroepen om deze drempel te verlagen en duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen

Er zijn nog meer dan genoeg geschikte koopwoningen zonder zonnepanelen. In de meeste gevallen hoeft u hier ook geen vergunning voor aan te vragen; die zonnepanelen zitten er dus zo op!

Elke woning is uniek, zo ook die van u. Wij vinden het dan ook belangrijk dat voordat wij beginnen met de installatie, het duidelijk is wat de situatie is. Wij bespreken daarom eerst uw wensen en behoeftes.

Ook komen wij een keer langs om de kabelroutes te bekijken en uw dak na te meten. Zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als op pannendaken geïnstalleerd worden.

Zodra dit allemaal helder is beginnen wij met het opstellen van een persoonlijk zonnepanelen legplan. Hiervoor tekenen wij vanaf een afstand de panelen in op uw woning. Dit doen wij met specifieke programma’s.

Met deze informatie kunnen wij advies geven over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn. Vervolgens zullen wij een offerte opstellen.

Installatie van zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen plaatsen in Elst

Maak kennis met BeGood.

BeGood zorgt ervoor dat de installatie perfect aansluit op uw wensen. We beginnen altijd met een gesprek om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en welk systeem en dak het beste passen. Vervolgens maken we een persoonlijk legplan. Onze producten zijn efficiënt, duurzaam en van topkwaliteit, zodat u zelfs op bewolkte dagen rendement behaalt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€600,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€700,-

Per paneel incl. installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben

Faq

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zit je met vragen? Geen probleem, dat snappen we. Zonnepanelen zijn vrij nieuw en voor veel mensen een nieuw onderwerp. Je vindt hier een paar meestgestelde vragen. Meer info nodig?

Bel of mail ons en stel je vraag

Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het kiezen van een installateur. Je koopt namelijk niet alleen zonnepanelen, maar je kiest ook een serviceprovider voor de lange termijn. Let goed op het merk zonnepaneel en controleer of deze een Tier-1 certificering heeft. Ook is het goed om de klantervaringen na te lezen, zo weet je meteen met wat voor bedrijf je te maken hebt. En tot slot is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een garantiefonds heeft. Meer weten? Lees hier meer over de 5 meest gemaakte fouten bij het kiezen van een installateur.

Wanneer is het voordelig om zonnepanelen aan te schaffen?

Bij vrijwel 95% van de aanvragen is het aantrekkelijk om op zonnepanelen over te stappen. Alleen als je een oud en goedkoop energiecontract hebt, dan kan het goedkoper zijn om dat aan te houden. Maar onthoud wel goed dat uitstellen niet altijd loont. De prijs van zonnepanelen kan in de toekomst omhoog gaan en de salderingsregeling wordt afgebouwd. Het is dus bijna altijd voordeliger om zonnepanelen te kopen.

Wat heb ik aan zonnepanelen in de winter?

Ook in de herfst en in de winter zijn zonnepanelen rendabel. Wel wekken de panelen minder stroom op dan in de zomer, maar ze produceren ook zeker in de koude maanden energie. Ongeveer 70% van de jaarlijkse opwekking vindt plaats in de periode tussen april en september. De resterende 30% wordt opgewekt tussen oktober en maart.

Welk merk zonnepanelen levert BeGood?

We leveren zonnepanelen van Tier 1 kwaliteit. Dit zijn merken die voorzien van een Tier-1 certificering en aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn dit zonnepanelen van een leverancier die bij een garantiefonds is aangesloten. De omvormers zijn van Enphase en Growatt.