Home » Zonnepanelen

Slim energiebeheer en een lagere rekening met rendabele zonnepanelen

Kies voor een toekomst waar hoge energiekosten geen rol meer spelen. Zonnepanelen leveren je rechtstreeks geld op. Je hebt je eigen verbruik in handen en draagt bij aan een groener milieu. Minder zorgen en een lagere rekening. Wie zegt daar ‘nee’ tegen?

BeGood biedt een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Geld besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak: niet alleen een milieubewuste keuze, het levert dankzij de vele zonuren in nederland ook jaarlijks aanzienlijke besparingen op. 

  • Bespaar minstens €1400 per jaar
  • Een lagere energierekening
  • Meer grip op je eigen verbruik

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

De onvoorspelbaarheid van energieprijzen

Niemand weet wat er in de toekomst met de energierekening gaat gebeuren. Moeten we nog meer betalen? Of krijgen gas en stroom ooit weer een normale prijs? De energieprijzen zijn een hoofdpijndossier waar niemand blij van wordt. We betalen met z’n allen te veel en daarnaast wordt het milieu er niet beter op. Het is tijd voor alternatieven.

Té hoge energie rekening

Geen overzicht in je besparing

Geen kennis over zonnepanelen

Verbruik in eigen beheer met BeGood Zonnepanelen

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Een rendabele investering

Zonnepanelen zijn een van de beste beleggingen die je kunt doen. Het koopbedrag is gemiddeld binnen drie tot vier jaar terugverdiend.

De waarde van uw woning stijgt ook mee wanneer u zonnepanelen laat plaatsen. Uit onderzoek blijkt dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% in waarde stijgt. Best een leuk bedrag als u er zo over nadenkt!

Een aanzienlijk lagere rekening

De energie prijzen stijgen de pan uit, en het toenemende verbruik helpt ook niet echt mee. Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonnestroom op: een stuk duurzamer én goedkoper dan die van je huidige energieleverancier. Hoeveel scheelt dit? Minstens €1400 op jaarbasis. Ideaal!

Persoonlijke en kwalitatieve service

Onze klanten zien BeGood niet als verkoper, maar als serviceprovider. We leveren zonnepanelen, maar zijn de komende jaren vooral jouw persoonlijke partner op het gebied van groene stroom. Vragen, hulp nodig of behoefte aan advies? We zijn on speed dial en staan tot je beschikking!

Een duurzame toekomst

Een duurzame toekomst zonder zorgen en met vrijheid

Hoe fijn is het om te weten dat je over twee maanden weer grip hebt op je energierekening? De kopzorgen over stijgende gasprijzen zijn weg. Je woont in een huis dat op een duurzame wijze stroom produceert en verbruikt. Met als resultaat een schoon milieu en een vollere portemonnee. Wat wil je nog meer?

Subsidie op zonnepanelen

Zonnepanelen: de voordelen zijn talrijk. Denk aan een lagere energierekening, verminderde ecologische voetafdruk en een hogere woningwaarde.

Echter kunnen de initiële kosten een drempel vormen. Subsidies voor zonnepanelen zijn in het leven geroepen om deze drempel te verlagen en duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen

Er zijn nog meer dan genoeg geschikte koopwoningen zonder zonnepanelen. In de meeste gevallen hoeft u hier ook geen vergunning voor aan te vragen; die zonnepanelen zitten er dus zo op!

Elke woning is uniek, zo ook die van u. Wij vinden het dan ook belangrijk dat voordat wij beginnen met de installatie, het duidelijk is wat de situatie is. Wij bespreken daarom eerst uw wensen en behoeftes.

Ook komen wij een keer langs om de kabelroutes te bekijken en uw dak na te meten. Zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als op pannendaken geïnstalleerd worden.

Zodra dit allemaal helder is beginnen wij met het opstellen van een persoonlijk zonnepanelen legplan. Hiervoor tekenen wij vanaf een afstand de panelen in op uw woning. Dit doen wij met specifieke programma’s.

Met deze informatie kunnen wij advies geven over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn. Vervolgens zullen wij een offerte opstellen.

Installatie van zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen plaatsen in Elst

Maak kennis met BeGood.

BeGood zorgt ervoor dat de installatie perfect aansluit op uw wensen. We beginnen altijd met een gesprek om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en welk systeem en dak het beste passen. Vervolgens maken we een persoonlijk legplan. Onze producten zijn efficiënt, duurzaam en van topkwaliteit, zodat u zelfs op bewolkte dagen rendement behaalt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Van het merk: Growatt

De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€370,-

Per paneel incl. installatie

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€500,-

Per paneel incl. installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.

Faq

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zit je met vragen? Geen probleem, dat snappen we. Zonnepanelen zijn vrij nieuw en voor veel mensen een nieuw onderwerp. Je vindt hier een paar meestgestelde vragen. Meer info nodig?

Bel of mail ons en stel je vraag

Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het kiezen van een installateur. Je koopt namelijk niet alleen zonnepanelen, maar je kiest ook een serviceprovider voor de lange termijn. Let goed op het merk zonnepaneel en controleer of deze een Tier-1 certificering heeft. Ook is het goed om de klantervaringen na te lezen, zo weet je meteen met wat voor bedrijf je te maken hebt. En tot slot is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een garantiefonds heeft. Meer weten? Lees hier meer over de 5 meest gemaakte fouten bij het kiezen van een installateur.

Wanneer is het voordelig om zonnepanelen aan te schaffen?

Bij vrijwel 95% van de aanvragen is het aantrekkelijk om op zonnepanelen over te stappen. Alleen als je een oud en goedkoop energiecontract hebt, dan kan het goedkoper zijn om dat aan te houden. Maar onthoud wel goed dat uitstellen niet altijd loont. De prijs van zonnepanelen kan in de toekomst omhoog gaan en de salderingsregeling wordt afgebouwd. Het is dus bijna altijd voordeliger om zonnepanelen te kopen.

Wat heb ik aan zonnepanelen in de winter?

Ook in de herfst en in de winter zijn zonnepanelen rendabel. Wel wekken de panelen minder stroom op dan in de zomer, maar ze produceren ook zeker in de koude maanden energie. Ongeveer 70% van de jaarlijkse opwekking vindt plaats in de periode tussen april en september. De resterende 30% wordt opgewekt tussen oktober en maart.

Welk merk zonnepanelen levert BeGood?

We leveren zonnepanelen van Tier 1 kwaliteit. Dit zijn merken die voorzien van een Tier-1 certificering en aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn dit zonnepanelen van een leverancier die bij een garantiefonds is aangesloten. De omvormers zijn van Enphase en Growatt.