Home » Zakelijk

Zonnepanelen voor bedrijven
zonder aankoopbedrag, met zakelijke financiering

Ook bedrijven hebben te maken met hoge energiekosten. Met zonnepanelen op het dak van jouw bedrijfspand bespaar je duizenden euro’s per jaar.

Geld investeren is niet nodig: met een eenvoudige financiering betaal je maandelijks een klein bedrag voor je panelen, terwijl de opbrengsten een stuk hoger liggen. Het resultaat? Maandelijks geld besparen!

Zonnepanelen financieren als bedrijf

  • Geen ingewikkelde credit checks
  • Financier tussen de €20k en €250k
  • Een maandelijks vast bedrag
  • Bespaar jaarlijks minstens €2000,-

De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

In de toekomst wordt stroom terugleveren aan het net minder interessant. Salderen levert weinig op en energiemaatschappijen gooien tarieven voor terugleveren omhoog. Hierdoor is het voor bedrijven aantrekkelijk om zonnepanelen te nemen.

  • Tijdens kantooruren maken bedrijven de meeste energiekosten.
  • Juist op die momenten wekken zonnepanelen stroom op.
  • Deze stroom zet je rechtstreeks in voor gebruik. Win-win!

Lagere energierekening

Duurzaam stroomverbruik

Financieel aantrekkelijk

Financiering van zonnepanelen bij BeGood

Direct vanaf dag 1 een lagere energierekening zonder geld te moeten investeren. Te mooi om waar te zijn? Nee, het is de nieuwe werkelijkheid voor bedrijven!

Stap 1: Vraag een persoonlijk legplan aan

Deel je gegevens en wij stellen persoonlijk een legplan samen voor jouw bedrijf. Dit doen we op basis van wat gegevens over jouw bedrijfspand en energieverbruik. We geven je eerst een indicatie, daarna komen we persoonlijk bij jou langs voor een schouw.

Stap 2: Vraag een financieringsvoorstel aan

Met een paar eenvoudige stappen stellen we een financieringsvoorstel voor jouw bedrijf aan. Bij alle financieringen tussen de €25k en €250k weten we binnen één werkdag of we akkoord gaan. Je betaalt voor een looptijd van 36 tot 60 maanden een maandelijks bedrag voor jouw panelen. Het bedrag dat je maandelijks bespaart is uiteraard hoger dan de maandelijkse aflossing. Je begint meteen met geld besparen!

Stap 3: We komen langs voor een schouw

Hebben we akkoord op de contracten? Dan komen we bij jou op kantoor langs voor een schouw. Aan de hand van de schouw weten wij precies hoe we de panelen gaan leggen en installeren. Kort na de schouw laten we jou weten wanneer we de installatie komen uitvoeren.

Stap 4: De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij je langs om jouw bedrijfspand van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Een duurzame toekomst

BeGood Zonnepanelen

Een duurzame toekomst met lagere kosten

Hoe fijn is het om te weten dat je over twee maanden meer grip hebt op de zakelijke energierekening? De kopzorgen over stijgende energieprijzen zijn weg. Je hebt een bedrijfspand dat op een duurzame wijze stroom produceert en verbruikt. Met als resultaat? Een duurzame onderneming en financieel voordeel!

Faq

Veelgestelde vragen over zakelijke financiering van zonnepanelen

Vragen over dit aantrekkelijke voorstel? Dat begrijpen we! We voorzien je hier van antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan staan we je graag telefonisch te woord!

Zijn de zonnepanelen ook echt van mij nadat mijn financieringscontract is afgelopen?

Jazeker! Je betaalt over een periode van tussen de 36 tot 60 maanden de zonnepanelen af. Daarna zijn de panelen het eigendom van jouw bedrijf en blijf je maandelijks geld besparen!

Bij wie sluit ik de betreffende contracten af?

De contracten voor de zakelijke financiering sluit je af bij BeGood en bij onze partner Activum Groen Lease. BeGood is de leverancier en installateur van de zonnepanelen, dit betekent dat je voor al je vragen over verbruik, onderhoud en installatie bij ons terecht kan. Activum Groen Lease is het bedrijf dat de financiering regelt.

Wat voor subsidies of belastingvoordelen zitten er aan het financieren van zonnepanelen?

Dit is geheel afhankelijk van de situatie van jouw bedrijf. Voor vragen over fiscale voordelen en eventuele subsidies kan je het beste terecht bij jouw boekhouder, aangezien die alle ins- en outs van jouw bedrijf kent.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Keuzepakketten voor Zonnepanelen

Serie pakket

Van het merk: Growatt
De zonnepanelen zijn samen als één geheel gekoppeld. Hierbij functioneren de panelen als een gezamenlijk systeem. Geschikt voor woningen waar de panelen op één dakvlak komen te liggen.

Vanaf

€370

Per paneel incl. installatie

Parallel Pakket

Van het merk: Enphase
Elk zonnepaneel wordt hier voorzien van een eigen micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel zelfstandig functioneert. Valt een van de panelen in de schaduw? Dan draaien de andere panelen gewoon door. Dit systeem is geschikt voor een woning waar panelen op verschillende daken komen te liggen, in een bosrijke omgeving en bij daken met schaduwinval.

Vanaf

€500,-

Per paneel incl. installatie