Home » Zakelijk 2

Zakelijke installaties bij BeGood

Duurzaam en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker, de regels voor het verduurzamen van bedrijven worden vanaf dit jaar (2024) aangescherpt en zullen doorgevoerd moeten zijn in 2026. 

Door besluiten vanuit de Europese Unie zullen bedrijven in 2026 moeten voldoen aan de CSRD-maatstaven. In eerste instantie zal dit gaan om beursgenoteerde MKB-bedrijven.
Hierop volgend zullen alle MKB-bedrijven aan deze eisen moeten voldoen. 

Voor alle MKB-bedrijven is het verstandig om voor 2026 te beginnen aan verduurzaming, zeker wanneer er samengewerkt wordt met derde partijen en/of leveranciers. 

Vanwege de CSRD zullen bedrijven duurzaamheidsrapportages gaan opstellen en hun gehele keten onder de loep moeten nemen. Wanneer jouw bedrijf al heeft verduurzaamd, zal dit een grote rol spelen in rapportages en samenwerkingen voor de CSRD. 

Voor grotere MKB-bedrijven zullen verduurzaming en energie labels een cruciale rol spelen in het binden en blijven binden van partners. 

Voor meer informatie, kan de volgende link van de KVK bekeken worden:
Verplichte duurzaamheidsrapportage: dit betekent het | KVK  

Waarom zakelijk verduurzamen?

  • Geen ingewikkelde credit checks
  • Financier tussen de €20k en €250k
  • Een maandelijks vast bedrag
  • Bespaar jaarlijks minstens €2000,-

Efficiënt om gaan met bedrijfskosten

Samen met jouw accountmanager stellen jullie het meest efficiënte plan samen voor jouw bedrijfspand. Op welke momenten wordt er energie verbruikt? Zijn er veel elektrische auto’s? 
Wat is er nodig om de energiebehoefte te dekken? Al dit soort vragen nemen wij mee om het ideale plan samen te stellen. Afhankelijk van deze variabelen richten wij de panelen in naar perfecte richting om het jou te voorzien in je energiebehoefte.

Lagere energierekening

Duurzaam stroomverbruik

Financieel aantrekkelijk

Een duurzame toekomst

Investeren in verduurzaming is toch enorm kostbaar? Niet via ons!

In de meeste gevallen is het verduurzamen van uw bedrijfspand en behoorlijke investering. 
Hier hebben wij een oplossing voor! Door de financieringsmogelijkheid die wij bieden, kost de investering u niets op voorhand. Maandelijks lost u een vast bedrag af, waardoor dit niet snijdt in de cashflow. In vrijwel alle gevallen bespaart u maandelijks direct op de energierekening omdat de kosten voor de financiering lager zijn dan de huidige elektra kosten!
Aan het einde van de looptijd is het systeem van jou, dit is dus geen huur constructie!
Voor meer informatie kan de volgende link bekeken worden:

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!