Home » Warmtepompen

Warmtepompen van Climer Benelux: Een Slimme Keuze voor Duurzame Warmte

Warmtepompen winnen steeds meer terrein in de noodzaak voor duurzame energieoplossingen.
Climer Benelux, een vooraanstaande leverancier van warmtepompen, biedt hoogwaardige en unieke warmtepomp systemen. Zoals de naam al prijsgeeft, is het een volledig Europees product.
Wat de voordelen zijn van een warmtepomp van Climer Benelux lees je op deze pagina.

Geld besparen met een warmtepomp systeem

Warmtepompen zijn een ideale oplossing om jouw woning gasvrij te krijgen. De gasrekening gaat omlaag, de energierekening iets omhoog. De stroom kan u zelf opwekken met zonnepanelen, waardoor de maandelijkse kosten drastisch dalen.

  • Bespaar gemiddeld €1000,- per jaar
  • Lagere maandelijkse kosten
  • Meer controle over jouw energiebehoeften

+6000

Klanten geholpen

€1000

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

De onvoorspelbaarheid van energieprijzen

Niemand weet wat er in de toekomst met de energierekening gaat gebeuren. Moeten we nog meer betalen? Of krijgen gas en stroom ooit weer een normale prijs? De energieprijzen zijn een hoofdpijndossier waar niemand blij van wordt. We betalen met z’n allen te veel en daarnaast wordt het milieu er niet beter op. Het is tijd voor alternatieven.

Té hoge energie rekening

Zelfvoorzienend in combinatie met zonnepanelen

Voorbereid op de toekomst

Voorbereid op de toekomst met een warmtepomp

Bespaar op je energierekening en wordt zelfvoorzienend, met een warmtepomp hou je alles in eigen beheer.

Comfort

Een warmtepomp zorgt voor een constante en aangename temperatuur in huis, ongeacht het seizoen.

Zowel verwarmen als koelen

Climer Benelux biedt warmtepompen die geschikt zijn voor zowel verwarming, koeling als het voorzien van warm tapwater, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor uw huis.

Persoonlijke en kwalitatieve service

Onze klanten zien BeGood niet als verkoper, maar als serviceprovider. We leveren warmtepompen, maar zijn de komende jaren vooral jouw persoonlijke partner op het gebied van groene stroom. Vragen, hulp nodig of behoefte aan advies? We zijn on speed dial en staan tot je beschikking!
Een duurzame toekomst

Waarom een Climer Benelux Warmtepomp Aanschaffen?

De keuze voor een warmtepomp is een beslissing die zowel economisch als ecologisch voordelig is. Warmtepompen van Climer gebruiken de buitenlucht zoals bij normale warmtepomp systemen, maar ook hebben zij een unieke oplossing met thermodynamische panelen. De Climer Hybride TD-WH 260 is een revolutionaire warmtepomp die een woning voorziet van warm tapwater op een volledig geluidloze manier. Met een geluidsniveau van 0 dB hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden. Deze hybride warmtepomp maakt gebruik van thermodynamische panelen in plaats van een traditionele buitenunit. Deze panelen halen dag en nacht energie uit de buitenlucht, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van warm tapwater. Wanneer het buiten erg koud is, springt de cv-ketel bij om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende warm water hebt.

Met de Climer Hybride TD-WH 260 ben je verzekerd van een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van tapwater. Met zijn innovatieve technologie en stille werking is dit de ideale keuze voor iedere woning.

Meer informatie over subsidies voor Climer warmtepompen? Neem contact met ons op!

Voordelen van een Climer Benelux warmtepomp

Naast de financiële besparingen bieden de warmtepompen van Climer Benelux tal van andere voordelen:

1. Geruisloze werking: De moderne warmtepompen zijn ontworpen om zo stil mogelijk te werken, zodat u geen overlast ervaart van het systeem.

2. Hybride of full electric: Climer Benelux biedt beide oplossingen. Ook is het hybride systeem later om te zetten naar full-electric. De gasketel werkt hier ter ondersteuning voor de wintermaanden.

3. Thermodynamische panelen onder de zonnepanelen: De thermodynamische panelen kunnen onder de zonnepanelen weggewerkt worden. Deze hebben geen directe zon nodig en werken bij alle weersomstandigheden. Wij kunnen deze panelen op verschillende plekken monteren. Omdat wij veel ervaring hebben met zonnepanelen is dit erg gemakkelijk om te plaatsen, zelfs onder de reeds geïnstalleerde panelen.

Installatie van zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen plaatsen in Elst

Maak kennis met BeGood.

BeGood zorgt ervoor dat de installatie perfect aansluit op jouw wensen. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om te bepalen wat de wensen en behoeften zijn. Vervolgens maken we een persoonlijk installatie plan. Onze producten zijn efficiënt, duurzaam en van topkwaliteit, zodat iedere dag het beste rendement behaald wordt. Zijn er vragen of wil je meer informatie over Climer Benelux? Neem gerust contact met ons op!

Keuzepakketten voor warmtepompen

(Hybride TD-WH 260)
De Climer Hybride TD-WH 260 is een revolutionaire hybride warmtepomp die jouw huis van warm tapwater voorziet, zonder daarbij ook maar een geluid te maken. Met een geluidsniveau van 0 dB kun je genieten van een comfortabele en stille omgeving.
Wat deze warmtepomp zo bijzonder maakt, is het gebruik van thermodynamische panelen in plaats van een traditionele buitenunit. Deze panelen halen dag én nacht, het hele jaar door energie uit de buitenlucht. Deze energie wordt vervolgens gebruikt om het water in de boiler op te warmen. Zo ben je altijd verzekerd van warm water, ongeacht het seizoen.
Bovendien is de Climer Hybride TD-WH 260 uitgerust met een slimme functie. Wanneer het buiten extreem koud is en de warmtepomp niet voldoende warmte kan leveren, springt de cv-ketel bij om het cv-water voor te verwarmen. Op deze manier blijft jouw huis altijd aangenaam warm, zelfs tijdens de koudste winterdagen.
Met de Climer Hybride TD-WH 260 haal je een duurzaam en energiezuinig systeem in huis dat jou voorziet van warm tapwater, zonder geluidsoverlast. Het is de perfecte oplossing voor een comfortabel en milieuvriendelijk huis.

Vanaf

€9310,-

Per complete installatie

(Airys Compact ACP8)
Wat deze warmtepomp zo speciaal maakt, is dat hij direct kan worden aangesloten op vloerverwarming, luchtverwarming of radiatoren. Dit betekent dat je de warmte of koeling precies kunt regelen waar je het nodig hebt, wat resulteert in maximaal comfort.
Om een complete full electric oplossing te krijgen, kun je de ACP 8 combineren met de EcoHeat BT50. Deze laatste bevat twee geïntegreerde rvs buffer-/boilervaten, waardoor je een constante toevoer van warm water hebt.
Met de Climer Benelux full electric warmtepomp geniet je niet alleen van een aangenaam binnenklimaat, maar draag je ook bij aan een duurzamere samenleving. Deze warmtepomp is namelijk volledig.
Maak de overstap naar een groenere en energiezuinigere verwarmings- en koelingsoplossing met de Climer Benelux full electric warmtepomp. Geniet van comfort en bespaar tegelijkertijd op je energiekosten.

Vanaf

€11.489,-

Per paneel incl. installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.