Trina Solar.

Trina Solar is één van de oudste zonnepanelenfabrikanten. Het bedrijf bestaat als sinds 1997 en produceert ruim 22 gigawattpiek per jaar. In alle consumententesten komt Trina Solar altijd als één van de beste merken uit de de testen, dit ervaren wij ook in de praktijk. Bent u opzoek naar een sterk en betrouwbaar zonnepaneel, biedt Trina Solar verschillende oplossingen voor uw installatie.
Zonnepanelen op het dak van BeGood

U kan ze overal zien.

Een grote kans dat u overal zonnepanelen ziet liggen sinds u bezig bent met het uitzoeken van het meest geschikte systeem. Een grote kans dat veel van deze panelen zonnepanelen zijn van Trina Solar. Als sinds 1997 worden deze panelen geïnstalleerd op tienduizenden woningen per jaar. Wij installeren deze panelen erg graag door de ervaring die wij hebben met deze zonnepanelen. Wij installeren duizenden Trina Solar panelen op jaarbasis en zien deze nooit terugkomen. Wil u meer informatie ontvangen over de zonnepanelen van Trina Solar? Druk dan op de knop hieronder.

Trina Solar

Tier 1

De panelen van Trina Solar staan op de Tier 1 lijst met beste merken in de markt.

Krachtig

De zonnepanelen van Trina Solar bieden altijd de hoogste opbrengstgaranties.

Garantie

De panelen van Trina Solar bieden 15 jaar garantie en een uitstekende after sales.
Vastzetten zonnepanelen

Tier 1.

De zonnepanelen van Trina Solar vallen onder de Tier 1 lijst. Dit is een lijst van verschillende merken die de beste kwaliteit bieden en dit predicaat krijgen. Wanneer er onderzoek gedaan wordt naar zonnepanelen komt deze lijst vaak omhoog. Voor veel particulieren is het prettig om referentiepunten te hebben, hier is de Tier 1 lijst uitermate geschikt voor. Wanneer je een betrouwbaar en bewezen kwalitatief paneel zoekt, is Trina Solar een perfecte partner. Wil je meer informatie ontvangen over deze panelen, neem dan zeker even contact met ons op!