SMA omvormers.

Het Duitse merk SMA is al ruim 40 jaar lang actief in de wereld van de zonnepanelen. SMA produceert betrouwbare omvormers van Europese kwaliteit en garandeert maximale levensduur en minimale uitval. De focus van SMA is gericht op schone energie met milieuvriendelijke productie en een eerlijk en verantwoord bedrijfsbeleid.

Zonnepanelen gelegd op het dak

Van opwek tot verbruik.

Het opwekken en verbruiken van uw eigen stroom is efficiënter dan het afnemen van dure netstroom. Om deze reden zijn de omvormersystemen van SMA gespecialiseerd in het optimaal benutten van de gegenereerde zonnestroom. Alleen het gedeelte dat niet in huis kan worden gebruikt of opgeslagen, wordt teruggeleverd aan het net. Het SMA omvormer systeem biedt de nieuwste techniek en de hoogste kwaliteit. Wil u meer informatie ontvangen over deze omvormer systemen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

De voordelen van SMA

Europees

De producten van SMA worden geproduceerd in Duitsland.

Innovatief

De omvormer systemen van SMA zijn innovatief en hebben de nieuwste technologie.

Efficiënt

Door de laatste technologie en constante ontwikkelingen is het omvormer systeem erg efficiënt.
subsidie zonnepanelen 2024 BeGood

Sunny Portal.

De SMA omvormers zijn uitgerust met Webconnect technologie. Hierdoor kunt u de omvormer rechtstreeks verbinden met uw router en de omvormer gratis registreren via de online portaalsite, Sunny Portal. Dit is een gratis, persoonlijke website voor de weergave van uw installatie waarop u van overal ter wereld kunt inloggen.

In deze app ziet u precies hoeveel uw zonnepanelen opwekken, en kunt u de prestaties van uw panelen altijd en overal bekijken. De Sunny Portal app is te downloaden voor zowel Android als Apple devices.