Home » Missie Begood

Over

Groene stroom is dé energiebron van de toekomst. Toch liggen er wat uitdagingen voor de consument. Zonnepanelen, laadpalen, airco’s, accupakketten, warmtepompen, de energiemaatschappij… Wat moet je allemaal wel niet regelen? Vijf verschillende contracten? Functioneren al die apparaten wel met elkaar?

Met BeGood bieden we een makkelijke oplossing. Een totaalpakket aan groene en duurzame oplossingen.

BeGood als energiepartner

Gemak en comfort

De woning van de toekomst heeft slechts één energiepartner

De klant staat centraal

In de afgelopen jaren heeft het team van BeGood tienduizenden zonnepanelen verkocht. We zien de markt vandaag de dag onder onze ogen veranderen. Op een zeer positieve manier: er komen namelijk steeds meer groene producten voor een duurzaam huishouden. Hoe mooi zou het zijn voor de consument als er een bedrijf was dat al deze oplossingen binnen één pakket aanbiedt? Met die gedachte is het allemaal begonnen.

Service van het allerbeste niveau

In Nederland zijn er enorm veel installateurs die zonnepanelen verkopen. Dit soort bedrijven zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Niet heel gek, aangezien de vraag naar alternatieve energiebronnen toeneemt. Veel van dit soort bedrijven zijn gefocust op snelheid. De panelen worden in rap tempo op je dak geplaatst, en veel plezier ermee! Vaak zit service niet inbegrepen. Dat hoort niet. Bij BeGood is goede nazorg juist een van de belangrijkste kenmerken.

Vertrouwen en hulp

Een vaste leverancier voor de komende jaren

Mogelijkheden zat

Groene oplossingen voor stroomverbruik zijn geweldig. Zonnepanelen wekken stroom op die meteen wordt doorgevoerd naar de elektrische auto. Is de batterij nog vol? Dan wordt de opgewekte energie opgeslagen in het accupakket binnen je woning. In de zomer gebruik je de opgeslagen stroom om het huis met de airco te koelen. In de winter zet je de zonne-energie in om het huis te verwarmen. En dat allemaal met behulp van zonnestralen!

On speed dial

Bij BeGood zien we onszelf vooral als servicepartner. Dit betekent dat we altijd voor onze klanten klaarstaan. Onze oplossingen bestaan namelijk uit hypermoderne producten. En dat betekent dat deze in de toekomst prima uit te breiden zijn met nieuwe technologieën. Daarom zijn we altijd bereikbaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. We zijn on speed dial, precies zoals je van een servicepartner mag verwachten!

Één vaste leverancier voor de komende jaren

De impact van

De huizen van de toekomst zijn voor een groot deel zelfvoorzienend. Dit is geen sciencefiction, maar de nieuwe werkelijkheid. Het team van BeGood heeft een heldere missie: Nederlandse huishoudens voorzien van een totaalpakket met de meest duurzame oplossingen. Wat betekent dit voor jou? Dat je niet vijf verschillende offertes hoeft op te vragen bij meerdere bedrijven. Bij BeGood krijg je alles. Heb je in de toekomst vragen? Dan hoef je maar bij één partij te zijn. Makkelijk aan te vragen, simpel te beheren. Duurzame huizen voor een betere wereld.

4,7

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie