Home » Missie Begood

Over

Groene stroom is dé energiebron van de toekomst. Toch liggen er wat uitdagingen voor de consument. Zonnepanelen, laadpalen, airco’s, accupakketten, warmtepompen, de energiemaatschappij… Wat moet je allemaal wel niet regelen? Vijf verschillende contracten? Functioneren al die apparaten wel met elkaar?

Met BeGood bieden we een makkelijke oplossing. Een totaalpakket aan groene en duurzame oplossingen.

BeGood als energiepartner

Gemak en comfort

De woning van de toekomst heeft slechts één energiepartner

De klant staat centraal

In de afgelopen jaren heeft het team van BeGood tienduizenden zonnepanelen verkocht. We zien de markt vandaag de dag onder onze ogen veranderen. Op een zeer positieve manier: er komen namelijk steeds meer groene producten voor een duurzaam huishouden. Hoe mooi zou het zijn voor de consument als er een bedrijf was dat al deze oplossingen binnen één pakket aanbiedt? Met die gedachte is het allemaal begonnen.

Service van het allerbeste niveau

In Nederland zijn er enorm veel installateurs die zonnepanelen verkopen. Dit soort bedrijven zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Niet heel gek, aangezien de vraag naar alternatieve energiebronnen toeneemt. Veel van dit soort bedrijven zijn gefocust op snelheid. De panelen worden in rap tempo op je dak geplaatst, en veel plezier ermee! Vaak zit service niet inbegrepen. Dat hoort niet. Bij BeGood is goede nazorg juist een van de belangrijkste kenmerken.

Vertrouwen en hulp

Een vaste leverancier voor de komende jaren

Mogelijkheden zat

Groene oplossingen voor stroomverbruik zijn geweldig. Zonnepanelen wekken stroom op die meteen wordt doorgevoerd naar de elektrische auto. Is de batterij nog vol? Dan wordt de opgewekte energie opgeslagen in het accupakket binnen je woning. In de zomer gebruik je de opgeslagen stroom om het huis met de airco te koelen. In de winter zet je de zonne-energie in om het huis te verwarmen. En dat allemaal met behulp van zonnestralen!

On speed dial

Bij BeGood zien we onszelf vooral als servicepartner. Dit betekent dat we altijd voor onze klanten klaarstaan. Onze oplossingen bestaan namelijk uit hypermoderne producten. En dat betekent dat deze in de toekomst prima uit te breiden zijn met nieuwe technologieën. Daarom zijn we altijd bereikbaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. We zijn on speed dial, precies zoals je van een servicepartner mag verwachten!

Één vaste leverancier voor de komende jaren

De impact van

De huizen van de toekomst zijn voor een groot deel zelfvoorzienend. Dit is geen sciencefiction, maar de nieuwe werkelijkheid. Het team van BeGood heeft een heldere missie: Nederlandse huishoudens voorzien van een totaalpakket met de meest duurzame oplossingen. Wat betekent dit voor jou? Dat je niet vijf verschillende offertes hoeft op te vragen bij meerdere bedrijven. Bij BeGood krijg je alles. Heb je in de toekomst vragen? Dan hoef je maar bij één partij te zijn. Makkelijk aan te vragen, simpel te beheren. Duurzame huizen voor een betere wereld.

4,7

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie

Begood reviews

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.