Home » Laadpalen » Amersfoort

Een eigen laadpaal in Amersfoort

Elektrische auto’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het Amersfoortse straatbeeld. Het vinden van een openbaar oplaadpunt kan echter een uitdaging zijn. Met een eigen laadpaal voor de deur behoort die zoektocht tot het verleden.

U bent altijd verzekerd van een opgeladen accu, en in combinatie met zonnepanelen wordt elektrisch rijden nog voordeliger: dé perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Amersfoort. Minder zorgen en een lagere rekening. Wie zegt daar ‘nee’ tegen?

BeGood biedt een professionele installatie van zonnepanelen en laadpalen, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Wat zijn de voordelen van een eigen laadpaal in Amersfoort?

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in Amersfoort. De gemeente is een voorstander van elektrisch rijden. Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, vormt Amersfoort een ideale plek voor het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met een laadpaal.

  • Altijd een oplaadpunt tot je beschikking
  • Voordelige stroom van uw eigen zonnepanelen
  • Een auto die rijdt op zelf-opgewekte zonne-energie

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Mogelijkheden voor een eigen laadpaal in Amersfoort

Als je een eigen parkeerplaats of parkeerplaatsen bij de woning hebt, kun je hier 1 of meer eigen oplaadpunten (laten) plaatsen. Het oplaadpunt of de laadpaal mag alleen op eigen terrein geplaatst worden. Hiervoor is geen vergunning nodig. Gemeente Amersfoort biedt geen subsidie voor het plaatsen van een eigen laadpaal.

Heb je een parkeerplaats los van je woning en ligt er gemeentegrond tussen je woning en de parkeerplaats? Het is niet toegestaan om hier een oplaadpunt te plaatsen als je daarvoor een kabel door de grond van de gemeente moet leggen.

Materialen zonnepanelen
Jouw eigen oplaadpunt?

Hoe populair zijn laadpalen in Amersfoort?

Is dat geen fijn vooruitzicht? Dat de elektrische auto binnenkort gewoon voor de deur staat op te laden? Door een laadpaal aan te schaffen, bevrijd je jezelf van de afhankelijkheid van openbare laadpalen in Amersfoort, de hoge kosten en de zorgen of je genoeg batterijlading hebt wanneer je van huis vertrekt.

Een elektrische auto rijden is financieel aantrekkelijk, maar moet ook comfortabel zijn. Het aantal gezamenlijke oplaadpunten in Nederland is momenteel nog te beperkt. Daarom is een eigen oplaadpaal de perfecte oplossing om elektrisch rijden te stimuleren.

Niet meer hoeven wachten op andere elektrische auto’s, geen tijd meer kwijt zijn aan het brengen en halen van je wagen en wellicht nog het belangrijkste: je auto staat gewoon voor de deur. Precies zoals het hoort. Met je eigen oplaadpunt ben je voorzien van maximaal comfort.

Duurzaam wonen en rijden gecombineerd

Met jouw eigen laadpaal ben je altijd verzekerd van een volledig opgeladen auto in de ochtend, en je kan zelfs gratis je auto opladen met behulp van zonnepanelen. Weg met de stress en ongemakken, en welkom in een wereld waar jouw elektrische auto altijd klaar is voor de weg.

Bij BeGood heb je jouw laadpaal in combinatie met onze zonnepanelen in Amersfoort eenvoudig geregeld. Zo zet je de opgewekte energie van de panelen meteen in voor de accu van je elektrische auto. Een milieuvriendelijke woning én een duurzame auto. Klaar voor de toekomst!

Waarom kiezen voor een eigen laadpaal voor de deur?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met een laadpaal op zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Altijd verzekerd van een opgeladen accu

De auto staat voor de deur van je huis

Financieel aantrekkelijk, maar ook ook comfortabel

Keuzepakketten voor Laadpalen

Laadpaal + zonnepanelen

Van de merken: Enphase (parallel) en Growatt (serie)

Een zelfvoorzienend huis en een zelfvoorzienend voertuig. Zet de opgewekte energie meteen in voor het verbruik van je woning én van je elektrische auto.

Vanaf

€5000,-

Per complete installatie

Laadpaal + Zonnepanelen + accupakket

Van de merken: Growatt en BlauHoff

Met een accu binnen je pakket sla je opgewekte energie op voor later verbruik. Bijvoorbeeld om in te zetten voor je elektrische auto of toekomstig energieverbruik

Vanaf

€11.500,-

Per complete installatie

Zonnepanelen in combinatie met een eigen laadpaal

Ga je elektrisch rijden en schaf je een laadpaal aan? Met de aanschaf van een laadpaal zal je stroomverbruik stijgen, maar met zonnepanelen beperk je dit verbruik.

Zonnepanelen stellen je in staat om je auto voordelig op te laden wanneer de zon schijnt. Deze energie is gratis en milieuvriendelijk, waardoor je kosten bespaart terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Op vrijwel iedere woning kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Afhankelijk van de positie van uw woning kunnen wij de zonnepanelen plaatsen op de meest geschikte delen van uw dak. Vaak is dit op het zuiden, westen of oosten. Om te achterhalen hoeveel panelen er mogelijk zijn, of welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Wij werken met geavanceerde programma’s waardoor wij de panelen op uw woning kunnen intekenen op afstand. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel panelen er nodig zijn om uw energieverbruik te dekken. Op basis van de op afstand ingetekende offerte maken wij de offerte voor uw op.

Tijdens onze technische schouw komen we bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

BeGood Zonnepanelen Amersfoort

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Faq

Veelgestelde vragen over laadpalen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal? Zit je met vragen? We beantwoorden ze graag voor je.
Bel of mail ons en stel je vraag
Hoeveel goedkoper is het hebben van een eigen oplaadpaal?
Het aanschaffen van een oplaadpaal is een investering. Net als bij het kopen van zonnepanelen. Gelukkig heb je de investering van een laadpaal binnen drie jaar terugverdiend. En je bespaart zo’n €600 per jaar.
Hoelang duurt het opladen van mijn elektrische auto?
Dit ligt aan de energie die zonnepanelen op het dak van jouw woning opwekken en de accu in je auto. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto tussen de 5 en 7 uur.
Kan ik de laadpaal alleen combineren met zonnepanelen?

We bieden bij BeGood de combinatie van zonnepanelen, accu’s en laadpalen aan. Het gaat hier om een totaalpakket. Zo profiteer je maximaal van de voordelen, zowel op financieel als duurzaam gebied. In enkele gevallen maken we een uitzondering en leveren we enkel een laadpaal. Ga vooral met ons in gesprek en leg je situatie voor. We denken graag mee. Lees meer over zonnepanelen gecombineerd met laadpalen.

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.