Home » Laadpalen » Amersfoort

Een eigen laadpaal in Amersfoort

Elektrische auto’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het Amersfoortse straatbeeld. Het vinden van een openbaar oplaadpunt kan echter een uitdaging zijn. Met een eigen laadpaal voor de deur behoort die zoektocht tot het verleden.

U bent altijd verzekerd van een opgeladen accu, en in combinatie met zonnepanelen wordt elektrisch rijden nog voordeliger: dé perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Amersfoort. Minder zorgen en een lagere rekening. Wie zegt daar ‘nee’ tegen?

BeGood biedt een professionele installatie van zonnepanelen en laadpalen, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Wat zijn de voordelen van een eigen laadpaal in Amersfoort?

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in Amersfoort. Met een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, vormt Amersfoort een ideale plek voor het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met een laadpaal.

  • Altijd een oplaadpunt tot je beschikking
  • Voordelige stroom van uw eigen zonnepanelen
  • Een auto die rijdt op zelf-opgewekte zonne-energie

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Jouw eigen oplaadpunt?

Hoe populair zijn laadpalen in Amersfoort?

Is dat geen fijn vooruitzicht? Dat de elektrische auto binnenkort gewoon voor de deur staat op te laden? Door een laadpaal aan te schaffen, bevrijd je jezelf van de afhankelijkheid van openbare laadpalen in Amersfoort, de hoge kosten en de zorgen of je genoeg batterijlading hebt wanneer je van huis vertrekt.

Een elektrische auto rijden is financieel aantrekkelijk, maar moet ook comfortabel zijn. Het aantal gezamenlijke oplaadpunten in Nederland is momenteel nog te beperkt. Daarom is een eigen oplaadpaal de perfecte oplossing om elektrisch rijden te stimuleren.

Niet meer hoeven wachten op andere elektrische auto’s, geen tijd meer kwijt zijn aan het brengen en halen van je wagen en wellicht nog het belangrijkste: je auto staat gewoon voor de deur. Precies zoals het hoort. Met je eigen oplaadpunt ben je voorzien van maximaal comfort.

Duurzaam wonen en rijden gecombineerd

Met jouw eigen laadpaal ben je altijd verzekerd van een volledig opgeladen auto in de ochtend, en je kan zelfs gratis je auto opladen met behulp van zonnepanelen. Weg met de stress en ongemakken, en welkom in een wereld waar jouw elektrische auto altijd klaar is voor de weg.

Bij BeGood heb je jouw laadpaal in combinatie met onze zonnepanelen in Amersfoort eenvoudig geregeld. Zo zet je de opgewekte energie van de panelen meteen in voor de accu van je elektrische auto. Een milieuvriendelijke woning én een duurzame auto. Klaar voor de toekomst!

Waarom kiezen voor een eigen laadpaal voor de deur?

Neem het heft in eigen handen en investeer in je eigen energiesysteem. Met een laadpaal op zonnepanelen ben je verzekerd van drie concrete zekerheden.

Altijd verzekerd van een opgeladen accu

De auto staat voor de deur van je huis

Financieel aantrekkelijk, maar ook ook comfortabel

Mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen

Afhankelijk van de positie van uw woning kunnen wij de zonnepanelen plaatsen op de meest geschikte delen van uw dak. Vaak is dit op het zuiden, westen of oosten.

Op vrijwel iedere woning kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Om te achterhalen hoeveel panelen er mogelijk zijn, of welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Wij werken met geavanceerde programma’s waardoor wij de panelen op uw woning kunnen intekenen op afstand. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel panelen er nodig zijn om uw energieverbruik te dekken.

Op basis van de op afstand ingetekende offerte maken wij de offerte voor uw op.

Tijdens onze technische schouw komen we bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

BeGood Zonnepanelen Amersfoort

Keuzepakketten voor Laadpalen

Laadpaal + zonnepanelen

Van de merken: Enphase (parallel) en Growatt (serie)

Een zelfvoorzienend huis en een zelfvoorzienend voertuig. Zet de opgewekte energie meteen in voor het verbruik van je woning én van je elektrische auto.

Vanaf

€5000,-

Per complete installatie

Laadpaal + Zonnepanelen + accupakket

Van de merken: Growatt en BlauHoff

Met een accu binnen je pakket sla je opgewekte energie op voor later verbruik. Bijvoorbeeld om in te zetten voor je elektrische auto of toekomstig energieverbruik

Vanaf

€11.500,-

Per complete installatie

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Faq

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal? Zit je met vragen? We beantwoorden ze graag voor je.
Bel of mail ons en stel je vraag
Hoeveel goedkoper is het hebben van een eigen oplaadpaal?
Het aanschaffen van een oplaadpaal is een investering. Net als bij het kopen van zonnepanelen. Gelukkig heb je de investering van een laadpaal binnen drie jaar terugverdiend. En je bespaart zo’n €600 per jaar.
Hoelang duurt het opladen van mijn elektrische auto?
Dit ligt aan de energie die zonnepanelen op het dak van jouw woning opwekken en de accu in je auto. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto tussen de 5 en 7 uur.
Kan ik de laadpaal alleen combineren met zonnepanelen?

We bieden bij BeGood de combinatie van zonnepanelen, accu’s en laadpalen aan. Het gaat hier om een totaalpakket. Zo profiteer je maximaal van de voordelen, zowel op financieel als duurzaam gebied. In enkele gevallen maken we een uitzondering en leveren we enkel een laadpaal. Ga vooral met ons in gesprek en leg je situatie voor. We denken graag mee. Lees meer over zonnepanelen gecombineerd met laadpalen.

Yvette M.
Yvette M.
2023-12-12
Alles keurig geïnstalleerd, ze gingen niet weg voordat ook de app goed was ingesteld. Dat was nog wel een dingetje waarbij het geduld op de proef werd gesteld. Hulde! Ook de groepenkast, die vervangen moest worden, netjes uitgevoerd.
A.L. Goris
A.L. Goris
2023-12-11
Prima service. Geen opdringerige verkoper, vooraf realistische schouwer, geen gehaast en geren bij het plaatsen van het systeem, nemen de tijd voor uitleg en inloggen van het systeem/app en je wordt netjes achteraf gebeld of alles naar wens is gegaan. Meike, dank voor het leuke contact. Ik zou BeGood zeker aanraden bij anderen.
Marck Wolleswinkel
Marck Wolleswinkel
2023-12-02
Afgelopen dinsdag een mooie set zonnepanelen laten installeren door BeGood en ben erg tevreden. Vanaf het begin af aan is het contact prettig en wordt er goed geluisterd en meegedacht naar wat de wensen zijn. Ook qua prijs en termijn waarop geïnstalleerd kon worden was ik positief verrast. Binnenkort worden de laatste puntjes voor de installatie nog afgewerkt, ook contact daarvoor is prettig en constructief Ik zou BeGood aan iedereen die zonnepanelen overweegt zeker aanraden! Aanvulling 17 november: Helaas ben ik inmiddels niet meer zo te spreken over BeGood. Waar in het voortraject alles goed verliep, is er nu er dingen niet goed werken in mijn installatie bijna met geen mogelijkheid contact te krijgen. Na meerdere mails en belpogingen krijg ik een mailtje terug dat ze druk zijn geweest door cursussen, maar sindsdien is er wederom geen enkele response op mails en vragen. Ik heb er behoorlijk de pest in dat het lijkt 'zodra de buit binnen is' de relatie compleet veranderd en de after-sales kwaliteit dus echt dramatisch is. Ik hoop dat dit nog een wending gaat krijgen, maar op dit moment trek ik mijn aanbeveling op basis van deze service in. Update 2 december: Na eindelijk weer contact te hebben gehad, is gelukkig de afhandeling van het probleem wat er bij mij was wel op een goeie manier opgelost en afgehandeld. Dus eindconclusie: een goeie club die bereid is te helpen, alleen op het gebied van communicatie in de after-sales echt nog een verbetering nodig.
Bálint Hiltser
Bálint Hiltser
2023-11-23
After a long search and many conversations with different companies I decided to go for BeGood for my installation. The offer was very competitive, the people I was in contact with were very friendly open and knowledgeable. The communication was very good the whole process was easy and the installation went very smoothly. I can only recommend them.
alex sukel
alex sukel
2023-11-23
Na 2jaar twijfelen zonnepanelen gekocht bij begood goede service en goede monteurs Binnen 3weken besteld en geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Herman Arends
Herman Arends
2023-11-22
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Snel en netjes. Gebleven tot alles werkte. Zeer behulpzaam bij het invoeren van de gegevens bij de energieleverancier. Prettig contact met verkoper die na afloop ook nog belde om te vragen of alles goed was verlopen. De prijs was ook prima.
Marc
Marc
2023-11-17
Vriendelijke mensen, erg vakkundig. Luisterde naar mijn wensen voor plaatsing en hebben het netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Helaas bleek bij de eerste afspraak mijn dak niet helemaal geschikt was voor zonnepanelen. Nadat ik dit met hulp van een aannemer had opgelost, kwamen de heren van BeGood zonder problemen op een ander moment terug voor de installatie. Duidelijke communicatie, absolute aanrader.
Bergina Daggelder
Bergina Daggelder
2023-11-10
Wij hebben dit bedrijf BeGood gekozen omdat op alles wat wij hebben gevraagd een duidelijk en eerlijk antwoord hebben gekregen , de installatie was kundig en vlot door vriendelijke en beleefde installateurs als slot een duidelijke uitleg hoe en wat en daarna zijn wij nog gebeld door de medewerker van kantoor of alles naar wens was en als wij nog vragen hebben wij altijd mogen bellen kortom top bedrijf
Karolien Schneck
Karolien Schneck
2023-11-09
Heel fijn bedrijf. Als je belt nemen ze snel op en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag zijn de zonnepanelen gelegd, installateurs zijn erg vriendelijk en hebben alles snel geïnstalleerd. Nemen ook de tijd om dingen aan je uit te leggen (installatie, app etc). Al met al erg tevreden over de service en installatie!
Age Miedema
Age Miedema
2023-11-07
Prima werk afgeleverd door zeer positief ingestelde jongens die in overleg een moeilijke klus uitstekend uitgevoerd hebben