Home » Laadpalen

De toekomst van elektrisch rijden: uw eigen laadpaal

Elektrische auto’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het vinden van een openbaar oplaadpunt kan echter een uitdaging zijn. Met een eigen laadpaal voor de deur behoort die zoektocht tot het verleden. U bent altijd verzekerd van een opgeladen accu, en in combinatie met zonnepanelen wordt elektrisch rijden nog voordeliger.

Wat zijn de voordelen van een eigen laadpaal?

  • Altijd een oplaadpunt tot je beschikking
  • Voordelige stroom van uw eigen zonnepanelen
  • Een auto die rijdt op zelf-opgewekte zonne-energie

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Gemak en comfort: geen zoektocht meer naar een laadpaal in de wijk

Leuk, zo’n elektrische auto. Maar het is wel zo fijn als je jouw auto in de straat neer kunt zetten. Steeds maar zoeken naar een laadpaal in de wijk, dat begint vervelend te worden. En dan moet je ook nog hopen dat het laadpunt niet bezet is. Een auto hoort voor de deur te staan en niet in een andere postcode. Met een eigen laadpaal voor de deur bespaart u tijd en geniet u van maximaal comfort.

Beperkt aantal laadpalen in de buurt

De auto staat ver van huis

Abonnementskosten voor een oplaadpunt

Gemak en tijdsbesparing met je eigen oplaadpunt voor de deur

Is dat geen fijn vooruitzicht? Dat je elektrische auto binnenkort gewoon voor de deur staat op te laden? Geen zoektochten en wandelrondjes naar het oplaadpunt meer. Met je eigen oplaadpunt ben je voorzien van maximaal comfort.

Goedkoop en winstgevend

Een auto opladen met je eigen laadpaal is voordelig, aangezien je de stroom van je eigen zonnepanelen gebruikt. Wil je jouw laadpaal beschikbaar stellen voor je buren? Dan kan je er zelfs geld mee verdienen!

Comfort en ontzorging

Niet meer hoeven wachten op andere elektrische auto’s, geen tijd meer kwijt zijn aan het brengen en halen van je wagen en wellicht nog het belangrijkste: je auto staat gewoon voor de deur. Precies zoals het hoort.

Duurzaam wonen en rijden gecombineerd

De laadpalen van BeGood zijn een perfecte combinatie met onze zonnepanelen. Zo zet je de opgewekte energie van de panelen meteen in voor de accu van je elektrische auto. Een milieuvriendelijke woning én een duurzame auto. Klaar voor de toekomst!
Jouw eigen oplaadpunt?

BeGood laadpalen

Duurzaam en zorgeloos autorijden met je eigen oplaadpunt

Een elektrische auto rijden is financieel aantrekkelijk, maar moet ook comfortabel zijn. Het aantal gezamenlijke oplaadpunten in Nederland is momenteel nog te beperkt. Daarom is een eigen oplaadpaal de oplossing om elektrisch rijden te stimuleren.

Faq

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal? Zit je met vragen? We beantwoorden ze graag voor je.
Bel of mail ons en stel je vraag
Hoeveel goedkoper is het hebben van een eigen oplaadpaal?
Het aanschaffen van een oplaadpaal is een investering. Net als bij het kopen van zonnepanelen. Gelukkig heb je de investering van een laadpaal binnen drie jaar terugverdiend. En je bespaart zo’n €600 per jaar.
Hoelang duurt het opladen van mijn elektrische auto?
Dit ligt aan de energie die zonnepanelen op het dak van jouw woning opwekken en de accu in je auto. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto tussen de 5 en 7 uur.
Kan ik de laadpaal alleen combineren met zonnepanelen?

We bieden bij BeGood de combinatie van zonnepanelen, accu’s en laadpalen aan. Het gaat hier om een totaalpakket. Zo profiteer je maximaal van de voordelen, zowel op financieel als duurzaam gebied. In enkele gevallen maken we een uitzondering en leveren we enkel een laadpaal. Ga vooral met ons in gesprek en leg je situatie voor. We denken graag mee. Lees meer over zonnepanelen gecombineerd met laadpalen.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Keuzepakketten voor Laadpalen

Laadpaal + zonnepanelen

Van de merken: Enphase (parallel) en Growatt (serie)

Een zelfvoorzienend huis en een zelfvoorzienend voertuig. Zet de opgewekte energie meteen in voor het verbruik van je woning én van je elektrische auto.

Vanaf

€5000,-

Per complete installatie

Laadpaal + Zonnepanelen + accupakket

Van de merken: Growatt en BlauHoff

Met een accu binnen je pakket sla je opgewekte energie op voor later verbruik. Bijvoorbeeld om in te zetten voor je elektrische auto of toekomstig energieverbruik

Vanaf

€11.500,-

Per complete installatie