Home » Laadpalen

De toekomst van elektrisch rijden: uw eigen laadpaal

Elektrische auto’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het vinden van een openbaar oplaadpunt kan echter een uitdaging zijn. Met een eigen laadpaal voor de deur behoort die zoektocht tot het verleden. U bent altijd verzekerd van een opgeladen accu, en in combinatie met zonnepanelen wordt elektrisch rijden nog voordeliger.

Wat zijn de voordelen van een eigen laadpaal?

  • Altijd een oplaadpunt tot uw beschikking voor de deur
  • Voordelige stroom van uw eigen zonnepanelen
  • U bent niet meer afhankelijk van publieke laadpunten

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Gemak en comfort: geen zoektocht meer naar een laadpaal in de wijk

Elektrische auto’s hebben tal van voordelen, maar om te kunnen rijden moeten ze wel telkens worden opgeladen. Een auto heeft een laadpaal nodig, maar hoe vervelend is het als u elke keer in de wijk moet zoeken naar een vrije laadpaal? Uw auto hoort voor uw deur te staan en niet in een andere wijk. Een eigen laadpaal bij uw huis biedt niet alleen gemak, maar bespaart ook tijd.

Beperkt aantal laadpalen in de buurt

De auto staat ver van huis

Abonnementskosten voor een oplaadpunt

Gemak en tijdsbesparing met je eigen oplaadpunt voor de deur

Is dat geen fijn vooruitzicht? Dat je elektrische auto binnenkort gewoon voor de deur staat op te laden? Geen zoektochten en wandelrondjes naar het oplaadpunt meer. Met je eigen oplaadpunt ben je voorzien van maximaal comfort.

Goedkoop en winstgevend

Een auto opladen met je eigen laadpaal is voordelig, aangezien je de stroom van je eigen zonnepanelen gebruikt. Wil je jouw laadpaal beschikbaar stellen voor je buren? Dan kan je er zelfs geld mee verdienen!

Comfort en ontzorging

Niet meer hoeven wachten op andere elektrische auto’s, geen tijd meer kwijt zijn aan het brengen en halen van je wagen en wellicht nog het belangrijkste: je auto staat gewoon voor de deur. Precies zoals het hoort.

Duurzaam wonen en rijden gecombineerd

De laadpalen van BeGood zijn een perfecte combinatie met onze zonnepanelen. Zo zet je de opgewekte energie van de panelen meteen in voor de accu van je elektrische auto. Een milieuvriendelijke woning én een duurzame auto. Klaar voor de toekomst!
Jouw eigen oplaadpunt?

BeGood laadpalen

Duurzaam en zorgeloos autorijden met je eigen oplaadpunt

Een elektrische auto rijden is financieel aantrekkelijk, maar moet ook comfortabel zijn. Het aantal gezamenlijke oplaadpunten in Nederland is momenteel nog te beperkt. Daarom is een eigen oplaadpaal de oplossing om elektrisch rijden te stimuleren.

Waar kan ik de laadpaal thuis plaatsen?

De locatie van een thuislaadpaal is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Idealiter plaatst u de laadpaal op eigen terrein, zoals een oprit of garage. Woont u in een rijtjeshuis zonder eigen parkeerplek? Dan is het plaatsen van een laadpaal een uitdaging en zijn er mogelijk gemeentelijke vergunningen nodig. Controleer dit bij uw eigen gemeente.

Laadpalen bij BeGood

Kom nooit meer thuis met een lege auto en een bezette laadpaal. Schaf nu uw eigen laadpaal aan en voorkom een lege accu. Elektrische auto’s worden steeds populairder, dus het wordt steeds lastiger om een vrije laadpaal te vinden. Met BeGood kiest u voor voordelen en een groenere toekomst én bespaart u €1500 per jaar met de duurzame voordelen.

Vraag nu een offerte aan! Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Keuzepakketten voor Laadpalen

Laadpaal + zonnepanelen

Van de merken: Enphase (parallel) en Growatt (serie)

Een zelfvoorzienend huis en een zelfvoorzienend voertuig. Zet de opgewekte energie meteen in voor het verbruik van je woning én van je elektrische auto.

Vanaf

€5000,-

Per complete installatie

Laadpaal + Zonnepanelen + accupakket

Van de merken: Growatt en BlauHoff

Met een accu binnen je pakket sla je opgewekte energie op voor later verbruik. Bijvoorbeeld om in te zetten voor je elektrische auto of toekomstig energieverbruik

Vanaf

€11.500,-

Per complete installatie

Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.

Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.

Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.

De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Faq

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal? Zit je met vragen? We beantwoorden ze graag voor je.
Bel of mail ons en stel je vraag
Hoeveel goedkoper is het hebben van een eigen oplaadpaal?
Het aanschaffen van een oplaadpaal is een investering. Net als bij het kopen van zonnepanelen. Gelukkig heb je de investering van een laadpaal binnen drie jaar terugverdiend. En je bespaart zo’n €600 per jaar.
Hoelang duurt het opladen van mijn elektrische auto?
Dit ligt aan de energie die zonnepanelen op het dak van jouw woning opwekken en de accu in je auto. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto tussen de 5 en 7 uur.
Kan ik de laadpaal alleen combineren met zonnepanelen?

We bieden bij BeGood de combinatie van zonnepanelen, accu’s en laadpalen aan. Het gaat hier om een totaalpakket. Zo profiteer je maximaal van de voordelen, zowel op financieel als duurzaam gebied. In enkele gevallen maken we een uitzondering en leveren we enkel een laadpaal. Ga vooral met ons in gesprek en leg je situatie voor. We denken graag mee. Lees meer over zonnepanelen gecombineerd met laadpalen.