Enphase.

Enphase werd opgericht in 2006. Het merk heeft de zonnepanelen wereld pertinent veranderd door de nieuwe techniek die het merk in de markt bracht. De micro omvormers van Enphase zorgen ervoor dat u geen centrale omvormer in uw woning heeft. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen micro omvormer waardoor alle panelen individueel van elkaar werken. Enphase heeft al ruim 36 miljoen micro omvormers geïnstalleerd op meer dan 1,5 miljoen daken. Dit micro omvormers zijn bewezen goed en bieden gemiddeld 10% extra rendement ten opzichte van andere merken.

Enphase omvormer voor zonnepanelen

Micro omvormers.

Micro omvormers zijn dé oplossing voor daken die veel schaduwvlakken hebben, oost-west liggingen of daken met veel verschillende dakvlakken. De micro omvormers van Enphase zijn duurzaam en gemaakt om jarenlang mee te gaan zonder hiernaar om te hoeven kijken. Om dit extra kracht bij te zetten biedt het merk zelfs 25 jaar garantie op de micro omvormers. Wij zijn groot fan van het merk en adviseren iedereen om zich te verdiepen in deze micro omvormers. Bent u benieuwd of de micro omvormers van Enphase geschikt zijn voor uw woning? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Enphase 

Effectief

De micro omvormers zorgen op ieder moment van de dag voor de beste opbrengst.

Garanties

Enphase biedt 25 jaar garanties op al haar omvormers.

Monitoring

In de speciaal ontworpen app kan u van ieder paneel, onafhankelijk zien hoeveel deze opwekt.

Enlighten app voor zonnepanelen van Enphase

Enlighten.

Enlighten is de app die hoort bij het micro omvormer systeem van Enphase. Deze uitgebreide app is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u op ieder moment kan zien hoeveel u opwekt met uw zonnepanelen.

Het prettige van Enlighten is dat u ieder paneel individueel kan monitoren. Wanneer er een specifiek paneel minder presteert dan de anderen, kan u dit direct zien in uw Enlighten app. Ook kan u uw opwek van de weken en maanden hiervoor zien. Een gemakkelijk te gebruiken app die duidelijk en accuraat is.

De impact van

De huizen van de toekomst zijn voor een groot deel zelfvoorzienend. Dit is geen sciencefiction, maar de nieuwe werkelijkheid. Het team van BeGood heeft een heldere missie: Nederlandse huishoudens voorzien van een totaalpakket met de meest duurzame oplossingen. Wat betekent dit voor u? Dat u niet vijf verschillende offertes hoeft op te vragen bij meerdere bedrijven. Bij BeGood krijgt u alles. Heeft u in de toekomst vragen? Dan hoeft u maar bij één partij te zijn. Makkelijk aan te vragen, simpel te beheren. Duurzame huizen voor een betere wereld.

4,7

12000

Zonnepanelen geplaatst

€1440

gem. besparing per jaar

1500+

Jaarlijkse installaties

Onze missie
Bas Lutters
Bas Lutters
2024-04-05
Positief verrast tijdens de offerte fase, prettig contact en duidelijke oplossing. Plaatsing ging soepel en met betrokken medewerkers. BeGood is zeker een aanrader in het grote aanbod van leveranciers.
Cees Egmond van
Cees Egmond van
2024-03-25
Had een paar offertes aangevraagd maar BeGood was de enige die wat dieper inging op de installatie toen bleek dus dat ik een nieuwe meterkast moest installeren gelijk laten monteren heel netjes gedaan alles was goed voorbereid. Prima monteurs en alles schoon achter gelaten. Goede voorlichting en service door een bedrijf.
Ariën Noorlander
Ariën Noorlander
2024-03-25
Ook tijdens een regenachtige dag hebben ze alles netjes voor elkaar gemaakt. Dit was de 2e keer dat ze voor ons zonnepanelen kwamen leggen, eerst op de schuur en nu op de woning. Laat de zon nu maar schijnen!
thijs sondag
thijs sondag
2024-03-24
Ik heb verschillende offertes opgevraagd, BeGood was het meest professioneel en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding! De installateurs zijn in loondienst en nemen alle tijd. Erg tevreden!
wim demmers
wim demmers
2024-03-22
na diverse offertes gekregen te hebben , sprong die van BeGood eruit en na een plezierig gesprek met Meike en nog wat aanpassingen een schouw afgesproken en meteen een legdatum, welke op een prima wijze is uitgevoerd met een plezierig team en goed advies van Thomas en uitleg , installatie van de app, Be Good hartelijk ndank voor de service.
Lotte Visser
Lotte Visser
2024-03-14
Fijn en goed bedrijf, komt afspraken goed na, zijn vriendelijk adequaat en deskundig, een aanrader!
Leen Hoencamp
Leen Hoencamp
2024-03-04
Het contact met de mensen van BeGood was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas viel er een dakpan naar beneden waardoor er schade ontstond. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid opgelost.
Habtom Yohannes
Habtom Yohannes
2024-03-04
BeGood heeft vriendelijke klantservice, snel geïnstalleerd. Alles werkt nog goed. Dank BeGood.
Guillaume van der maas
Guillaume van der maas
2024-02-29
Zeer tevreden over het resultaat. Denken en werken goed mee. De installatie ging helemaal perfect. De gehele straat heeft panelen vanuit hen, zeer betrouwbare partij waar ik zo weer mee zou samenwerken. Ook installatie gefilmd met de drone. Was totaal geen probleem.
fam seven
fam seven
2024-02-27
Zeer tevreden, persoonlijke en kwalitatieve service; van verkoop, orienterend bezoek t/m de uitvoer is er echt met ons mee gedacht. (Geen nieuwe groep nodig, geen kabels zichtbaar, meer levering). In de maanden ervoor heel wat bedrijven gesproken en offertes laten maken, maar BeGood, gaf voor ons een heel vertrouwd gevoel en bood ons 'n heel schappelijke prijs voor 10 panelen incl. verwijdering van een oude zonnecollector, zodat er één paneel extra geplaatst kon worden! Eind november eerste contact -> zelfde dag offerte -> 6 dec' 23, lagen de panelen op ons dak! De mannen werkte veilig, netjes en snel. Aftersales; telefonische begeleiding voor t aanmelden bij energieleveren.nl en later keurig na gebeld of we nog vragen hadden en/of alles naar wens was uitgevoerd. Echt een top bedrijf, met een hoge gunfactor om ons spaargeld aan uit te geven! Al verschillende keren hebben wij BeGood aangeprezen.