Home » Aircos

Koelen en verwarmen met een airco systeem

Verwarmen met gas wordt duur en is slecht voor het milieu waardoor veel van onze klanten zoeken naar een alternatief. Verwarmen met een airco is dé oplossing. Naast dat een verkoelde woning heerlijk is in de warme dagen, kunnen de airco’s van tegenwoordig ook de woning verwarmen. In plaats van een hoge gasrekening kan het verbruik van de airco’s gedekt worden met zonnepanelen. Een slimme oplossing voor nu, maar zeker met oog op de toekomst!

Op een slimme manier de temperatuur thuis regelen? Dit is waarom.

  • Altijd een perfect en aangenaam klimaat in huis
  • Hoge gasprijzen vervangen door opwek van zonne-energie
  • Duurzaam verwarmen met zonne-energie

Energieprijzen stijgen, verduurzaam het huis voor de toekomst!

Hou grip op de rekeningen door gebruik te maken van de moderne oplossingen.
Door de gasrekening terug te schroeven en het energieverbruik te dekken door de zonnepanelen, komt een duurzame toekomst met slim gebruik van de verbruikende apparaten steeds dichterbij.
In plaats van kostbare, eenzijdig te gebruiken oplossingen, bouwen we uw huis van de toekomst door alle apparaten zo slim mogelijk aan elkaar te koppelen. Hierdoor maakt u op de juiste manier gebruik van uw zonnepanelen en is de woning altijd op de gewenste temperatuur.

Wij hebben enkel de beste merken voor u uitgekozen

Bij BeGood werken we uitsluitend met de beste merken en producten in onze markt.
Na veel eigen onderzoek, maar nog belangrijker, in samenspraak met onze klanten, hebben wij gekozen voor de volgende merken:
Mitsubishi, LG, Daikin
Deze toonaangevende merken in onze markt zijn marktleiders en betrouwbaar bewezen door de jaren heen. Binnen deze merken zijn er verschillende mogelijkheden die afgestemd worden op de wensen, behoeften en mogelijkheden voor jouw woning. Samen bepalen we het meest geschikte merk en sterkte van de airco voor jouw woning of ruimte.

Jouw eigen oplaadpunt?

BeGood airco’s

Nog opzoek naar andere reden om een airco installatie te plaatsen?

  • Gas loos verwarmen is beter voor het milieu
  • Frisse en schone lucht in huis
  • Huis klimaat controle makkelijk via een app te bedienen
  • Betere slaap door aangename temperaturen
  • Goed voor de effectiviteit waar er thuisgewerkt wordt

Zo gaan we bij BeGood te werk

Doe een aanvraag

Stap 1

Doe een aanvraag

Via onze website vult u uw gegevens in, ontvangt u een proefberekening en vraagt u een persoonlijk voorstel op maat aan. U heeft meerdere opties en samen stellen we een pakket samen.
Krijg een persoonlijk belletje van ons

Stap 2

Krijg een belletje van ons

Binnen 48 uur verwerken wij uw aanvraag, maken we een persoonlijke offerte en bellen we u op. Zo heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wij de kans om u alles uit te leggen.
Ontvang een persoonlijk voorstel

Stap 3

Ontvang een persoonlijk voorstel

We hebben een goed gesprek gehad? Fijn, dan ontvangt u van ons een offerte op maat met een legplan voor een pakket dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel ziet u meteen wat de investering is, wanneer u deze hebt terugverdiend en hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen.
Een bezoek bij jou thuis
Stap 4

Een bezoek bij jou thuis

Na acceptatie van het voorstel komen we bij u thuis langs. We doen namelijk eerst een schouw. Dit is een soort voorverkenning waarin we bekijken waar we de kabels gaan leggen en hoe we het legplan gaan uitvoeren. Zo weet de installateur precies hoe hij zijn werk mag gaan doen.
De installatie

Stap 5

De installatie

De laatste en leukste stap van het proces. We plannen samen een dag om de installatie uit te voeren. Ons team komt bij u langs om uw woning van een duurzame en energiebesparende installatie te voorzien. Een nieuw begin met een groen karakter!

Airco’s pakket

Van der merken: LG, Mitsubishi, Daikin

Een volledige airco installatie van de bovenstaande merken. Dit kan een single split, of multi split installatie zijn. Vanaf prijzen zijn o.b.v. een single split installatie. Uiteraard ook te combineren met zonnepanelen, laadpalen en een accupakket.

Vanaf

€2200,-

Per complete installatie